3 saker jag aldrig trodde jag skulle klara av
*TB till när jag tog det där körkortet .. *

På vägen till jobbet idag, medan jag körde bil, tänkte jag på mitt 30 åriga liv än så länge. Det finns tre saker jag aldrig trodde jag skulle klara av att göra: Att föda barn pga min förlossningsfobi, att ta körkortet och att ta examen. Tre saker jag alltid känt att ''nej men det är nog inte skrivet för mig''. Men efter blod svett och många många tårar så lyckades jag med mina tre mål, allt tack vare Guds vilja såklart - men vilken kamp det varit och vilken resa. Jag jämför både uppkörningen och examensarbetet med förlossnings kaoset, för mig har dem tre varit lika smärtsamma. När jag tänker tillbaka på dessa kan jag faktiskt inte tro att de hänt, när jag kör bil tänker jag ''oj är det verkligen jag som kör?!''. Minns ni att jag tog körkortet samtidigt som jag jobbade och var 2 veckor från BF med Adam typ? Hahah så sjukt. Några veckor innan jag födde Mousa tog jag min kandidatexamen och sista året i min utbildning pluggade jag med Adam medan jag helammad .. jaja. Häftiga tankar såhär på morgonkvisten. Önskar er en trevlig onsdag <3
 
#1 - Anonym

Grattis!!! Hur pluggar man och helammar? TIPS?! 🤣

Svar: Man tar bokstavligt talat med ungen överallt :P haha eller pumpar om inte de skadar amningen , eller ber någon följa med en som kan sitta ute en stund med bebisen medan man är på lektionen :O)
rgc.nu

#2 - Maria

Girlpower!!!!! Du är en inspiration och tack tack tack för att du är så ärlig med allt. Det finns så många som bara säger "jag klarade med hårt arbete" men inte mer i detalj än så. Inget snack om upp och nedgångarna eller om de mentala påfrestningarna som "hårt arbete" ibland innebär - och det är okej!! Jag tycker det finns en anda numera av att hard work är allt som krävs och som om det inte är jobbigt eller påfrestande egentligen. Det har förskönats och jag upplever att det är nästan som om jag ska känna tillfredställelse i hårt arbete. Vilket jag gör men oftast när jag får distans till tiden då jag arbetade hårt men jag kände knappast tillfredställelse i stunden utan då ville jag snarare bara lägga mig under täcket och försvinna i tid typ. Nej nu babblar jag haha. Det jag menar är att jag uppskattar hur du delar med dig av hur hårt du jobbar och att det är påfrestande, att det är okej att få känslan att det är hopplöst och sedan för sin egen skull fortsätta.

Du är så grym!

Svar: Det är skönt för mig att tänka högt och vara ärlig om detta för jag vet att många av er känner igen er och det är viktigt att spräcka den bubblan. Baraka allahu fiki för dina fina ord hjärtat, jag är stolt över oss alla wallah <3
rgc.nu

#3 - Anonym

Grattis!!! Sååå tungt och är glad för din skull wallah!! Har följt med din resa under det hela genom bloggen. Du har förtjänat all framgång!

Svar: Du är så fin, tusen tack habibah <3
rgc.nu

#4 - Narmin

Blir så stolt över dig! Grattis grattis finaste❤️

Svar: Tusen tack fina!!❤️
rgc.nu