Thursday
 

God Förmiddag mina fina!!

Torsdag idag och veckan lider mot sitt slut. Det har varit en TUFF vecka med barnen. Jag är den som tar lämning nu och det har varit kaos. Under helgen slog Mousa i tanden så att den åkte nästan hela vägen upp och vi var därför tvungna att sluta med napp abrupt pga tanden och infektionsrisken, så ni kan ju gissa hur mina morgnar har varit. Igår grät jag i kör med barnen i garaget. Mousa la sig raklång i en pöl, han tog av sig skorna och sprang runt i garaget, skrek och vrålade efter nappen i nästan två timmar, bråkade och knuffade sina syskon, slog i läppen... igår ville jag verkligen gå under, haha.

Imorse, dag 4, var det lite bättre. På väg ner till garaget tänkte jag på filmen bird box och tänkte att i mitt liv hade det varit kört om det scenariot hände. Hade aldrig överlevt med mina tre barn .. hahahah helt random tanke ändå.

#1 - mirjeta

asså TACK för att du är ärlig o att man känner när man läser " åhhh man är inte själv om dessa känslor" 🧡🧡🧡🧡🧡🧡

Svar: heheh ärlighet varar längst <3 Vi alla mammor tänker likadant tro mig :p
rgc.nu

#2 - Anonym

Hahaha skrattade lite för mig själv när jag läste detta, (dock inte att du har det tufft utan liknelsen med filmen), må Allah underlätta för dig sis, har saknat dina inlägg🥰

Svar: Hahah jag skrattade själv när jag tänkte den tanken 😂😂
rgc.nu

#3 - Amina

Jag har tänkt exakt samma sak vad gäller filmen Bird Box, FLERA GÅNGER, asså aldrig att vi hade klarat det 😂😂😂

Svar: HAHAH alltså det var de enda jag tänkte på under hela filmen ”hur i hela friden hade jag klarat detta” HAHAHH
rgc.nu