Måndag vecka 8
 
Måååndag!! Dagen börjar lida mot sitt slut och jag känner mig helt uttömd på energi.
Vi har elevensval vecka denna vecka som är schemabrytande så dagarna är helt upp och ner om än väldigt roliga. Jag har lite sidoprojekt också som tar upp mycket tankeverksamhet men annars flyter allt på. Tiden går fööör fort och jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Rätt som det är så är det säkert sommarlov :p Hur som helst, idag hade jag på mig min nya kofta och jag måste säga att det är så kul att börja blanda olika klädstilar igen. Önskar er en trevlig kväll tjejer <3
New in
 
Godmorgon fredag!
Hoppas allt är väl med er denna fredag. Min började kaosartat i garaget, porten, hissen.. you name it. Barnen kom fram med smutsiga kläder och jag bara kände ''not today'', tänkte ännu en gång på hur en kvinna med ögonbindel skulle kunna rädda två barn, haha omöjligt, men men Allhamdulillah.
Hur som helst, här om dagen var vi på Seynur i tensta, dem har 50% på hela butiken så jag köpte nya slöjor, bland annat denna på bild, sen några i nudes (dem har såå fina färger). Jag kämpar fortfarande med min hijab-svacka så jag kände att jag behövde lite nya slöjor för att boosta mig själv lite<3 Så detta är dagens tips då tjejer, önskar er en trevlig fredag!
Thursday
 

God Förmiddag mina fina!!

Torsdag idag och veckan lider mot sitt slut. Det har varit en TUFF vecka med barnen. Jag är den som tar lämning nu och det har varit kaos. Under helgen slog Mousa i tanden så att den åkte nästan hela vägen upp och vi var därför tvungna att sluta med napp abrupt pga tanden och infektionsrisken, så ni kan ju gissa hur mina morgnar har varit. Igår grät jag i kör med barnen i garaget. Mousa la sig raklång i en pöl, han tog av sig skorna och sprang runt i garaget, skrek och vrålade efter nappen i nästan två timmar, bråkade och knuffade sina syskon, slog i läppen... igår ville jag verkligen gå under, haha.

Imorse, dag 4, var det lite bättre. På väg ner till garaget tänkte jag på filmen bird box och tänkte att i mitt liv hade det varit kört om det scenariot hände. Hade aldrig överlevt med mina tre barn .. hahahah helt random tanke ändå.