Trött, tröttare - tröttast!

 
Godmorgon mina fina!
Denna mamma är såå trött, men man mår som man förtjänar om man lägger sig 01 och vaknar 06. En vän var på besök från utlandet och kunde bara ses några timmar på kvällen och så fick det bli. Nu sitter jag på min praktik och försöker bli klok på alla uppgifter, försöker bara förlita mig på att Gud kommer ge mig samma styrka som förra terminen, men det har inte hänt ännu. 
Hur som, vardagsrummet börjar te sig, med det menar jag att EN möbel är monterad (elr tv-bänken också men den behöver luckor som inte finns inne ännu) och så är lite detaljer på plats, och på instagram verkar ni super taggade! Börjar känna mig nervös för att det kanske inte kommer bli lika snyggt som ni förväntar er ... eller jo det kommer deeeeet! Inshaa allah. Trevlig onsdag hörrni så hörs vi senare, jag vill gärna börja blogga iaf 2 gånger om  dagen men det är svårt att få ihop material nu för jag kommer hem så sent och då är det fokus på barnen.
Ska försöka börja tidsinställa. Jag har stylat gamla plagg med nya så mycket senaste tiden men hinner aldrig fota, också tråkigt. Okej nu loggar jag ut på riktigt, puss hej!
1
Iman

Skriver under på det här inlägget.. Helt slut. 2 dagar till sen helg! Må Allah underlätta för oss ❤️

Svar: Må Allah underlätta för dig med habibah, alltså de är inte lätt att jobba och ha barn!! Speciellt inte vår bransch
rgc.nu