The battle of the chairs
#1. Denna Är ljusare och med tjocka ben och passar nog mer i färgskalan än den mörka. #2. Denna är jag dock små förälskad i, den ger en sån känsla av lyx. Vilken av dem?
 
Godmorgon mina fina! Tisdag idag och jag chockades nyss när jag öppnade examinationsuppgiften som tillhör min VFU, som att det inte räckte med allt vi måste göra på plats liksom. Men men till något roligare.
Okej, det är ju så många beslut nu som måste fattas kring inredningen och jag känner att jag kört fast vad gäller vissa grejer. Tex vilka sammet stolar vi ska ha till vårt ny runda matbord (som är vitt). Det som är jobbigt är leveranstiden, det känns som om det är den avgörande faktorn, fast ändå inte. Ok det står mellan dessa två. Vilka ska vi välja? Smala ben eller tjocka, kviltat eller inte? Vi lutar oss mer åt nr två men det är 6 veckors leveranstid där. 
#1 - Anonym

1 tycker jag, de var finare med tjockare ben. Lycka till :)

Svar: tack. Åh ja känner så ibland och ibland inte :O
rgc.nu

#2 - Mariam

off så svårt haha. hmmm. båda är snygga men om ryggen är samalare på den ena så tycker jag du ska ta den som har tjock "ryggstöd".

#3 - Anonym

Assalamu aleykum finaste! Jag tycker den första är finare om den passar in med allt annat och dessutom gillar jag benen på den mer än den andra 😍

#4 - Anonym

Den 1 🤩

#5 - Anonym

Nr 2 är finare med rutorna och benen, blir lite häftigt med en förbrytare

#6 - Anonym

jag gilla nr 2 dem är så fina!!

#7 - Anonym

Fina bägge två, dock, måste varna dig känner jag, sammet är skiiitsvårt att hålla rent. Asså inte smuts bara. Vanligt vatten kan få sammet att se risigt ut (bölar lite när jag tänker på min gamla, fina pouff).
Keep it up ;)


Svar: Jaghar hört så olika, vissa som har haft sammet säger heeelt tvärtom. SÅ jag provar mig fram tänker jag :D
rgc.nu

#8 - Anonym

Förbrytare 😂😂😂 menade färgbrytare

Svar: Det digitala live :p
rgc.nu

#9 - Paddja

Bägge stolar är ju mycket snygga. Gillar dessa nya modeller skarpt (även om jag personligen är lite rädd för att sammet som är så sjukt hett just nu, snart kommer bli något folk blir less på, så en hel möbel i sammet skulle jag va lite försiktig med om jag nu inte kunde tänka mig att ev byta ut de om ett par år ung, hoppas jag inte förstört nåt för dig nu🙈). Aaanyways, så var detta ett ganska svårt val, men jag är nog också lite extra förtjust i nr 2 med quiltad rygg.

Svar: Så tänkte man om marmor och mässing osv, men vissa trender håller i sig och sammet verkar vara en av de trender, men jag känner lite att det speläg ingen roll, de är jiu såå snyggt, så sammet it is :D För hela slanten. Dessa stolar är dessutom ''budget'' variant så de går säkert att sälja vidare dem när man tröttnat :D
rgc.nu

#10 - Anonym

Nr 1 är så snygg! Vart är den ifrån? Är själv på jakt efter likadan 😅❤️

Svar: Du hittar dem här https://nimara.se/collections/matstolar/products/alice-velour-stol-gra-polstret-kan-forudbestilles-levering-fra-1-juli-2018
rgc.nu

#11 - Julia

Lätt nummer 2! Glöm inte köpa impregnering spray som skyddar textil mot smuts, viktigt för oss med småbarn

Textile Protection Impregneringsspray (finns på Mio)

Svar: Åh tack ska köpa den! Jag missade vad den hette i någon annan kommentar <3 Jag tror de blir nr två faktiskt.
rgc.nu

#12 - Jessica

Nummer 2 😁👍🏻👌🏻