Saturday thoughts
- Påminnelse till mig själv: Måste stryka gardinerna!
 
Godmorgon alla fina!
Har ätit frukost tillsammans hela familjen för första gången på evigheter (min man jobbar ju natt under helgerna annars), himla mysigt. Har läst igenom alla era kommentarer ang gårdagens fråga och ja blir inte klokare på saken. Får helt enkelt vänta tills hon blir sex år och avgöra inshaa Allah. När jag tänkte efter ang min egen barndom så fick jag nog va på innergården ensam med mina bröder när jag var 8-9 år men fick aldrig lämna gården. Och vid åk 5-6 började ta bussen själv med mina syskon, men bussen gick precis utanför vårt hus ochich stannade precis utanför skolan. Det var inte förens jag gick på högstadiet som jag fick ta tubbabnan själv någonstans. Som sagt jag är bara orolig över deras säkerhet men hoppas jag kan resonera vettigare i framtiden inshaa Allah. 
#1 - Anonym

Jag är ärrad efter att jag nyligen strök hål på min splittenya volangblus, de var ett känsligt material så please var försiktig<3

Svar: Aa tänkte ha något mellan själva gardinen och strykjärnet. Så tråkigt med din blus, vet tyvärr hur de känns :/
rgc.nu

#2 - Anonym

Kan jag fråga Vart är vasen ifrån?

Svar: Absolut hjärtat! Den är från Hemtex :)
rgc.nu

#3 - E

Ja jag har gråa sådana gardiner, råkade nästan bränna hål på tyget. Tack och lov var jag snabb och lyfte upp strykjärnet innan det hann bli något märke.
Bra ha något emellan så tyget inte blir förstört när du stryker och stryk baksidan av gardinen på medelvärme inte högsta.

Güle güle kullan evin çok güzel olmuş.

Svar: Ja precis. Tänkte såklart ha tyg emellan ;)
Cok tesekuur ederim Canim
rgc.nu

#4 - Amra

Varifrån kommer gardinerna? Har letat efter just den färgen <3

Svar: Dem är från rusta hjärtat <3
rgc.nu