Saturday morning
(null)

Godmorgon lördag!
Har åkt på en förkylning pga alla bakterier som florerar i skolan, men så är det ju under skolstart. Ber innerligt att barnen slipper, iaf någon av dem! Att vara mamma och vara sjuk är en matematik som inte går ihop. 
Hur som helst, barnen har fått i sig frukost, målat på papper och bord (Mousa 😂) sett film och lekt. Nu sover Adam och ja tänkte mysa med dem andra två. Försöker träna bokstäver med Selin nu och bygga på den engelska hon verkar ha snappat upp från mig, youtube och hennes engelskspråkiga kompis på förskolan. Så himla coolt allahummabarik! Appropå Selin, alltså jag har velat göra nått med henne så länge nu men har haft så mkt skuldkänslor över att lämna Mousa, och nu till och med Adam! Jag vet inte varför jag känner så? Jag kan inte minnas att de va så förr? Kanske lite men inte lika extremt som nu. Någon som känner igen sig? 
#1 - Mirjeta

Kan barnen arabiska o ditt språk Rihan? Intressant för en som mig som
Kämpar 😂🧡

Svar: Dem förstår arabiska och turkiska någorlunda men pratar inte så mkt. Selin har inte velat och jag kan ju inte tvinga henne.. men nu verkar hon va intresserad av iaf turkiskan så ja håller tummarna ❤️
rgc.nu

#2 - Fatima

Salam syster! Min äldre syster har 4 barn . Och hon brukade alltid se till att avsätta lite tid ( kan vara 1h) hemma eller ute med ett barn i taget när dem var yngre från 3 år. Idag är hennes äldsta 12 år. De brukar minnas tillbaka till dem stunderna och sakna dem ibland. Något som jag vill göra med mina barn inshaAllah 😍

Svar: Tycker de va lättare att ge dem egentid när de bara va mousa och selin, men ska försöka bli bättre på de ❤️❤️
rgc.nu

#3 - Iman

Kan tänka mig att det är lätt att känna så. Har själv 1 barn så har inget att jämföra med. Men..jag har vuxit upp i en familj där jag var 1 av 5 barn och jag kan säga att de få stunderna jag hade med mamma eller pappa själv var guld! Små stunder men man kände sig sedd 100% och glädjen höll i sig till nästa stund man fick igen. Det är säkert tufft för dig men det gör så mycket för relationen❤️. (min upplevelse)

Svar: Jag får försöka bli bättre på det, du har helt rätt habibah <3
rgc.nu