Ny vecka - nya tag
 
Måndag idag och jag sitter på vfun och är vrålhungrig! Är verkligen sämst på stt äta frukost och prioriterar hellre att sova några minuter extra tyvärr, någon mer som är så?
Hur som helst så sitter jag här och har en hel del att ta itu med inför mitt seminarie på universitet på torsdag insha Allah, jag är verkligen helt slut denna termin och hittar inte min mentala förmåga att ta itu med något..
MEN en annan rolig sak är att ni nu kan nominera Camilla till matbloggspriset i kategorin "folkets val" och det kan ni göra här! Om ni vill såklart, för visst vill ni deeet? 😆 trevlig måndag så hörs vi snart igen inshaa Allah. Måste dokumentera gårdagens date också hihi.  
#1 - Niqabisten

Jag är också sämst på frukost men däremot dricker jag alltid 2 stora glas frukt smoothie på morgonen . Det ger mig energi och är så mättande. På helgerna blir det frukost ibland för mig. Det blir inte lika stressande hemma då som på vardagarna. Roligare äta frukost i lugn och ro och man har då mer tid göra nåt avancerat o godare

Svar: Skulle aldrig hinna göra smoothie :/
rgc.nu

#2 - Niqabisten

Men habibti det tar ju högst en minut bara skiva snabbt hälla i en mixer lite mjölk en tesked socker och mixa 5 till 10 sekunder. Går snabbare än fixa en kopp kaffe 😂😂😂😂

Svar: Hahahah ja ska prova för din skull och ta tid jalla!
rgc.nu