Mer mångfald i bloggvärlden
 
Sedan jag började blogga för många år sedan har jag alltid känt att denna branch saknar mångfald något otroligt. Det är inte det att vi inte finns, för det finns hur många som helst av oss som driver framgångsrika och professionella bloggar/instagrams som inspirerar männsikor dagligen, det är bara det att vi inte får plats i det stora ''vita rummet''. Och jag säger det vita rummet för det är alltid en majoritet på alla event, och POC (people of color) alltid är en minoritet, som känns utplockade för att fylla ut ''bara för att''. Just stora influncer priset har fått mycket kritik för detta så i år tänker jag och mina fina vänner i bloggvärlden ska försöka ta plats där och visa att vi finns och är stolt över att vara belöjade muslimer på sociala media. Därför skulle jag vara innerligt tacksam om ni tog er en minut till att rösta på mig i kategorin ''årets microinfluncer'' genom att klistra in detta https://www.instagram.com/rihab.garcia/
. Det kan ni göra här. Att bli nominerad räcker gott för mig! Spid gärna vidare detta om ni kan och vill :) Tusen tack på förhand fina ni! <3 leeeets do this!

#1 - Iman

Nominerat! Tycker det är jätteviktigt att synliggöra olika typer av människor i media och influencer världen. Hoppas du vinner!

Svar: Håller helt med :) tack fina du!
rgc.nu