May your coffee be strong
 
Godmorgon mina fina!
Hoppas allt är bra med er, här är man pigg och glad, men det är nog mest pga kaffet dock. Detta är nog den största koppen kaffe jag druckit! Jag hade glömt bort att dem ens hade tre strolekar inne på 7/11 haha.
Hur som haver, igår var jag hemma så sent efter praktiken pga vagnfel och kaos på centralen att när ja väl va hemma med barnen ville jag inte att dem skulle lägga sig. Så vi satt och busade i sängen framför film och barnvisor fram till åtta (dem sover vid sju annars). Efter det hämtade jag ett paket och hade sedan en live på Instagram - såå himla kul!! Jag har länge funderat på att kanske ge upp bloggandet och fortsättas bara på Instagram då jag har mina flesta sammarbeten där och störst publik osv, men det är något som alltid får mig att va kvar här (jag älskar nog att skriva för mkt). Men på Instagram känns de som att jag har mer kontakt med er. Här är de jämt så tyst, sällan mycket engagemang från er sida och det gör ju det lite omotiverande att blogga ibland (om ja inte känner för att skriva av mig i perioder iblandd). Vad tror ni? Ska man skippa bloggen och bli "bloggare" på Instagram bara? För det är ju så det är nuförtiden. Åh mycket tankar, speciellt när jag öppnat en ny blogg också hahaa .. märker ni att jag är förvirrad?  
Önskar er en trevlig tisdag iaf! 
#1 - Inez

Hej fina du!

Nej sluta inte blogga haha. Jag älskar och följa dig på alla dina sociala medier. Du har en annan röst när du bloggar här än på Instagram om du förstår vad jag menar haha.

Svar: Du är så fin hjärtat! Jag älskar att följa dig med ska du veta <3
rgc.nu

#2 - Maria L Q

Nej sluta inte! Håller med den andra kommentaren! Jag läser din blogg dagligen och om det är mågot jag verkligen uppskattar är att det finns något nytt varje dag - ibland flera nya inlägg på en dag! Jag gillar bloggen mer eftersom jag kan läsa mer om dina tankar då inläggen blir längre här än på instagram. Instastories osv orkar jag inte hålla reda på haha.

Svar: Jag vet inte, jag älskar ju att skriva ocu dela med mig av bildregn med er som inte är planerade och efter ett mönster (som på Instagram) men när statiken bara blir siffror (genom att ni inte tycker till om saker ja skriver tex) känns de bara tråkigt hehe nen så är de ju. Jag orkar inte alltid kommentera mina favoritbloggar heller men aa haha de e ju viktigt
rgc.nu

#3 - umm lilo

Så mysigt att busa :) nej sluta inte att blogga!!

Svar: ❤️❤️❤️❤️
rgc.nu

#4 - Jessica

Nej sluta inte blogga! Älskar din blogg 👍🙂 läser varje dag😁👍

Svar: fina duuu <3
rgc.nu

#5 - Angi

Jag håller med de andra kommentarerna med att INTE sluta blogga - men det ska ju också vara givande för dig, framförallt när du har så många andra bollar i luften och ansvarsområden ❤️.

Men om man får säga vad man tycker dåra 😜 så är Instagram visserligen väldigt roligt, men ytligare. Jag uppskattar att gå in och läsa på din blogg för att jag gillar att ta del av dina tankar, reflektioner och åsikter. 👍🏻 Jag tycker personligen att sådant behövs, ogillar nämligen att fastna i den ytliga ”fasaden” som insta lägger upp. Även om det såklart finns undantag ☺️.

Svar: Åh fina du! Det är också det som nog drar mig tillbaka till bloggen varje gång, att kuna skriva av mig och prata med er om allt möjligt. På instagram är flödet så välplanerat så det ska vara liksom ett nöje för ögat då det är mer ett bildgalleri än en dagbok. Men här kan man liksom gråta skratta och ba what the ? hahaha eller iaf den känslan ja får av att läsa min egen blogg :P
Tusen tack för era fina kommentarer. Det känns kul att höra att ni tycker så:)
rgc.nu

#6 - Anonym

Jag kommenterar sällan men jag läser din blogg varje dag. Jag förstår att det kan vara jobbigt att blogga när vi sällan kommenterar/visar uppskattning men tro mig du är jätteuppskattat. Många av mina nära vänner läser också din blogg, att läsa din blogg har som blivit en del av min vardag, har följt dig sen innan du hade barn :) Fortsätt är du snäll!! <3

Svar: Åh va glad jag blir. Ja alltså eftersom engagemanget är så mycket högre på instagram än bloggen blir det lite som att man pratar med sig själv. Jag vet att många va oss tjatar mycket om engagemang men det är verkligen nyckeln för motivationen i denna branch.
rgc.nu