An outfit and random talk
 
Gårdagens outfit såg ut såhär! Väskan är ny från hm (fyndade den för en 50lapp 😱) och tunikan från Gina Tricot, också på rea, sällan jag har ett sånt här flyt kan jag säga er.
Men hörrni, nu i hösttider såhär (som jag förövrigt älskar), så är de också säsong för "blöta strumpor mode". Känner ni till den trenden? Inte? Jo men det är en trend som retar gallfeber på mig! Blöta strumpor står högt på listan av saker jag avskyr och blöta strumpor får man bland annat av en blöt abaya/klänning. Brukar packa med ett par extra strumpor under dessa säsonger. Så det får bli kvällens tips då 😂 någon mer som är som jag? 
#1 - Elisabeth

LOL nej, brukar inte ha problem med blöta strumpor faktiskt. Mitt tips är motsatta, när jag går så lyfter jag på min kjol/abaya istället, hatar när den blir blöt för då känns den så smutsig på en gång, även efter att den torkat. Har jag inte händerna fria drar jag upp den högt istället. Ser säkert fult ut men jaja, ful får man väl vara då. Jag är nöjd i alla fall :)

Svar: SÅ brukar jag också göra när jag har vinter stövlar på, knyter ibland med en toffs under jackan bara så den inte snuddar vid marken hehe, men inte alltid man kan/orkar, hinner eller aa har händerna fria:D
rgc.nu

#2 - Anonym

Har köpt överdrsgskjol. Förhoppningsvis försvinner blöt abaya problemet

Svar: Åh var köpte du den ifrån
rgc.nu

#3 - Niqabisten

Köp högre höst kängor /boots .. Jag kör mina svarta regnskor. Men kjolen / abaya blir ändå blöta men hamdolillah strumporna slipper bli det i alla fall 😂

Svar: aa det e de behöver vattentäta skor :P
rgc.nu

#4 - Sunni

Trendish sis! 🎉

Svar: ❤️❤️❤️
rgc.nu

#5 - Johanna

Du är jättefin!😊

Svar: Tack fina du!! ❤️
rgc.nu