Ajvar på allt, tack!
 
Den senaste tiden har jag kört på en nyfunnen favorit. Eller nyfunnen kanske den inte är, vem vet inte vad ajvar är? Speciellt om man vart gift med en turk liksom. Men det var faktiskt inte makens förtjänst detta utan Camilla som inspirerade mig till att börja laga mat emd ajvar. Ajvar+grädde blir sååå goda gryter och funkar så bra till kyckling och grönskaeker. Bara steka allt och sen hälla över halva ajvar bruken typ plus önskad mängd grädde. Man kan också variera och köra en ungagratinerad variant. Vem lagar mat med skaran här? Tänkte testa nån variant med Lax också, vad tror ni?
#1 - AAguleed

Har aldrig hört ajvar borde testa :)

Svar: jaha gör det <3
rgc.nu

#2 - Elisabeth

Åh det är ju jättegott med ajvar. Tyvärr gillar barnen det inte här, gillade dina? Kanske om jag tar mer grädde mindre ajvar i blandningen? Tråkigt hur det kan vara ibland med barn, fiskpinnar är "favoritmat" och något man stått med över en timme bara "äckligt". Man vet aldrig :)

Svar: Mina barn är rätt kräsna också men ja lägger i grönsaker dem gillar lite extra typ broccoli och morötter och en massa grädde. Gräddiga såser går hem hos mina. Annars är de korv och makroner om de själva får välja. Men ja erbjuder inte de valet utan försöker få dem att äta de som finns.. även om de är en jobbig process
rgc.nu

#3 - Syster

Ajvar blir jättegott med creme fraiche, grädde och tomat pure ♡

Svar: Åh måste prova med creme fraiche :)
rgc.nu