8 av 10

Glases: Mango / Coat: New Yorker / Bag: New Yorker / Scarf: Verona Collection
 
Godmorgon fina!
Idag vaknade vi upp till ett konstigt valreslutat. Även om 8 av 10 svenskar inte är rasister så är ju moderaterna nästan lika stora som social demokraterna och dem var villiga att samarbeta med SD (även om de tog tillbaka det så skulle dem behöva göra det för att bilda regering)  så det känns ju som att smygrasismen är större än den offentliga rasismen. MEN, det var iaf bra att SD hamnade på under 20%, finns lite hopp. 
Hur som helst, ANDRA veckan av praktiken har börjar, 7 veckor kvar sen är jag klar med första halvan av min sista termin, YA ALLAH låt det gå smidigt. Tänker bara på att barnen kommer bli sjuka när som helst och då vet vi inte hur vi ska få ihop allt. Men jag tar det när det kommer. 
Nytt för denna vecka är att jag ska försöka flytta över hela denna blogg till den nya bloggen så jag hoppas ni har överesende med att vad det kan innebära!
5
AAguleed

Håller med dig verkligen, man har lite hopp kvar att SD hamnade under 20%.
Är det abaya du har under? älskar din stil :)

Svar: Nej jag har faktiskt e klänning från Bikbok :) Men den är så flowig och med en underkjol så den är verkligen toppen <3 Åh va glad jag blir !! :D
rgc.nu

Anonym

Hej!
Ursäkta om ja låter rak på sak.
Men du är gift med en turk och jag läste på IS att du hade mycket problem med föräldrarna. Jag har samma problem (turk) vill gifta mig med en (arab) vet inte hur jag ska göra. Hur lång tid tog det för er?

Svar: Hej, var läste du det sa du? Jag har inte haft stora problem men de va lite tufft. Maila gärna mig så kan vi prata lite: rgc.nu@hotmail.com
rgc.nu

Mariam

Åh så snygg Allahumabarik. Älskar!

Svar: Tack älskling! <3
rgc.nu

Helen

Lite off topis med mashALLAH jag älskar din stil!! Ska köpa en liknande kappa som din, härmapa I know (L)

Svar: Kööör vadå härmapa ❤️❤️❤️
rgc.nu

Helen

Menade off TOPIC och inte topis :P ursäkta min särskrivning

Svar: Hahah love it!
rgc.nu