An outfit and random talk
 
Gårdagens outfit såg ut såhär! Väskan är ny från hm (fyndade den för en 50lapp 😱) och tunikan från Gina Tricot, också på rea, sällan jag har ett sånt här flyt kan jag säga er.
Men hörrni, nu i hösttider såhär (som jag förövrigt älskar), så är de också säsong för "blöta strumpor mode". Känner ni till den trenden? Inte? Jo men det är en trend som retar gallfeber på mig! Blöta strumpor står högt på listan av saker jag avskyr och blöta strumpor får man bland annat av en blöt abaya/klänning. Brukar packa med ett par extra strumpor under dessa säsonger. Så det får bli kvällens tips då 😂 någon mer som är som jag? 
Höst rensning
Oj oj här har de gått ett par dagar sen jag uppdaterade sist! Sorry girls, det har verkligen inte varit med flit. Jag har som önskan att blogga minst en gång om dagen (mest för att ja vill ha daglig dokumentationen att se tillbaka på) men ibalnd går de inte. 
Huuur som; denna helg har vi haft fullt upp. Igår var de kusinkalas, så kul när dem alla ses och leker och har sig allahummabarik. Men sen har vi ångest mesta dels av tiden till att RENSA!! Höst rensa källaren, inventera barnens kläder, min garderob, ja allt!! Så mkt grejer som legat i källaren och jag missat dem när jag behövt dem och nu måste ja göra mig av med de för inget passsar. Funderar på att köra en bloppis på Instagram, vad tror ni? 
Kolla hur mkt vi gjort oss av med!!
(null)
Och ännu håller jag på och rensar och sorterar bland kläderna!
(null)

En dag på universitet
- träffade denna pingla som också går i min klass och jag ser så fram emot hennes pluggsällskap när vi skriver examensarbetet I höst.
 
Salam mina fina!
Jag har precis bett aser har på SU och ska nu hem efter en heldag i skolan. Vi hade workshop i ledarskap och herregud vad givande och intressant det var! Mer sånt i lärarutbildningen känner jag. Det var också skönt att ta en paus från praktiken som varit så intensiv och liksom spetsa på kunskaperna lite och putsa sina pedagogiska ögon. Just det här med att färska upp kunskaperna kontinuerligt tycker jag är så himla vitkigt för oss lärare, och jag önskar att man fortbildade sin personal oftare faktiskt. Det är sjävklart en resursfråga men det är värt att lägga om sin budget om man kan och satsa på just det område då det i slutändan gynnar skolan, personalen och eleverna. 
 
Hur som helst, det var lite surialistiskt att vara tillbaka på SU idag. Dela för att VFU:n varit så lång och komplicerad men också för att de va skönt att få vara elev och utbyta tankar och erfarenheter, och LÄRA sig nya grejer. Men också surialistiskt att detta är min sista termin, sista termin - alltså tjejer, läser ni det jag skriver? För jag själv kan inte tro de ännu.. inshaa Allah kheer. Hoppas jag når till mållinjen ya rabb ❤️