What’s on my mind
Godmorgon mina fina! 
Kul att ni blev roade av gårdens inlägg, maken var inte lika road 😂😂 men han får skylla sig själva. Hur som helst, veckan lider mot sitt slut och lite saker jag tänkt på denna vecka har vart följande;
Varför bor inte jag i ett land där jag kan sola och bada och må bra? Egentligen är jag inte en beundrare av sommar och värme men jag insåg i sommar att de var för jag inte haft möjligheten att bada på fleraaaaa år. Nu vill ja bara ha sommar för det! Barnens lycka i att kunna bada tillsammans med sina föräldrar - priceless! 
Den här VFU:n har gjort mig sååå hungrig! Känns som att alla uppgifter och lektioner äter upp mina hjärnceller och det resulterar till att jag är hungrig jämt. Igår åt jag denna Skagen bagel och den va ........ finner inga ord så god den var!
Jag har ju inte hunnit visa er en before and after av min nya brun-utan-sol spray. Alltså jag hae varit såhär brun hela veckan typ, nu börjar de försvinna lite efter all tavgning men detta kan nog va de bästa som hänt mig i skönhetsväg! Visst ser de ändå naturligt ut?
Åt afganskt här om veckan och det var såå himla gott och rekomenderas start! Denna restaurang ligger i vårberg, självklart halal! 
#1 - Umm A

Assalamu alaikom! Har försökt leta efter någon fatwa om wudhu går igenom när man använder brun utan sol men har inte funnit någon. Vill verkligen veta så jag vet om jag kan använda min BUS. Help a sister out😂

Svar: Det kommer ett inlägg sis, hang in there :P
rgc.nu