Tisdag

Godmorgon mina fina!!

Tack för alla fina kommentarer på förra inlägget och alla DM:s ni skickat, ert stöd är så fint. Det känns som om man förväntas vara perfekt, aldrig fela eller avvika på något sätt, men alla är vi människor och man kan inte vara stark ALLTID. Man behöver inte påpeka varandras brister hela tiden, dem flesta av er har hängt med i fleeera år och vet vad jag står för, och när ni ser något som inte stämmer överens med något jag tidigare sagt, gör bara dua för mig. Det hjälper så mycket  mer, plus att änglarna ber för er tillbaka.

Tisdag idag, och senare idag har jag möte med min handledare och lärare från universitetet för ett trepartssamtal - känner mig lite nervös över vad hon ska tycka om lektionen, men det blir nog bra. Jag valde, som alltid, att undervisa om ett ämne som traditonella (inom-boxen lärare) nog skulle undvika, fastän det är superviktigt och det hör till kursplanen. Vill ni veta vad min lektion handlade om? Och vad min förra vfu examination handlade om? Tell så kan jag skriva ett inlägg om intressanta lektionsplaneringar :)

Happy tuesday loves <3 

 
- Påbörjade mitt examensarbete igår som går ut på att analysera ifall undervisning genom digitala verktyg (att skriva blogg i detta fall) har en positiv påverkan på elevers skrivflyt, och hur de påverkas av online feedback (från mig). Ignorera min stil, ibland är den on fleek och ibland not so much .. :)
#1 - A

Din stil är alltid 10/10! Jätte fint

#2 - syster i norr

Jaa snälla ge gärna tips på lektioner och områden man kan jobba med! Har själv snart min första längre VFU och klurar på vad man kan göra som ändå är intressant för eleverna. Engelska är mitt ämne.

#3 - Helen

MashALLAH. Älskar din passion för ditt yrke. Önskar jag hade dig som lärare när jag var yngre. Önskar dig all lycka med dina studier. (L)

#4 - Iman

Jaa! Spännande med lektionsplaneringar haha. Så nyfiken på vad det handlade om. Please share.