Reality
 
Älskar att komma hem till mina skruttisar! Vi byggde med klossar, åt middag och sen åt vi grönskadipp till lite film. Avslutade måndagen med att läsa boken Selin lånad med en ficklampa under täcket - sååå mysigt! 
Älskar att någon av er kommenterade ang vardagsrummet i förhållande till barnen. Sanningen är ju såklart att vi täcker sofforna helt vanliga vardagskvällar efter förskolan, hur ska det annars gå? 😂 Men barnen älskar sammet känslan och jag får lite skuldkänslor ibland så visst får dem sitta på den utan täcke också. 
Får se hur det blir när soffbordet kommer. Vi måste få upp spegeln också och fixa matta till rummet, så ännu är det inte färdigt.. kanske blir det helt andra bullar hehe. 
#1 - A

Hahaha Allahumma Barik habibti, må Allah bevara din barn <3 <3 Vad skulle livet vara utan våra barnen, so much happiness. Jätte smart att lägga täcke!!

Svar: Ameen ameen ameen habibati och alla era barn med. Må allah ge alla som önskar sig denna gåva, rättfärdiga friska barn ya rabb !!
rgc.nu

#2 - AAguleed

bästa, älskar att barnen brukar ta över huset 😂

Svar: Eller huuur, sån härligt stök , dem dagar dem hjälper till att plocka undan :P
rgc.nu

#3 - H

Hahaha vad roligt att se 😊
Har inga barn men är ganska klumpig, köpte en spray från Mio som jag testar nu. Spiller man nåt på soffan så går det inte in tyget, utan det är bara att ta en trasa o torka så är det helt borta. Verkar vara bra, får se hur den fungerar! Funkar den inte så kör jag samma lösning som dig 🙈

Svar: Va heter sprayen? Någon av er rekommenderade den men hittar ej kommentera ? Hahah och jaa, jag ska nog inte skylla bara på barnen, jag är ju lika klumpig jag med :)
rgc.nu

#4 - H

Finns att köpa för halva priset nu om man är medlem😁
https://www.mio.se/produkt/textilecleanprotect/26746113

Svar: åhh tusen tack!!
rgc.nu

#5 - Elisabeth

Jag har nyss sprayat min soffa med sådan impregnering, har dock inte spillt något heller så vet inte om den funkar. Men det var mycket besvär, måste sprayas utomhus, man måste dammsuga soffan noga innan, skulle torka nån timme... Hade nog inte gjort det om jag vetat det innan jag köpte eftersom jag är lite lat sådär...! Så varning för allt jobb med det där alltså.

Svar: Va utomhus? Hur ska ja ta ut soffan? De var knappt att den kom in?
rgc.nu

#6 - Elisabeth

Ja, det står typ "stora ytor måste sprayas utomhus, mindre saker inomhus i ett väl ventilerat rum". Det är ju för att det är farligt att andas in sprayen. Du kunde ju kanske spraya lite åt gången då, eller stänga av vardagrummet från kväll till morgonen efter med öppna fönster eller så, så det hinner vädras bort innan ni är i rummet igen. Du vill nog inte att barnen andas in det... Min soffa hade lösa kuddar så jag kunde ta ut dem på balkongen allihop, och bara spraya soffans armstöd inne, men bara det luktade rätt starkt det med. Planera innan köp!

Svar: Men guuud då är de helt kutt för mig!!
rgc.nu