Nominerad till stors influnencer priset
 
Såååå sjukt! Att en dag som idag (när jag övervägde på allvar om jag ska forsätta blogga eller bara fortsätta på instagram) få ett Mail från influncers of Sweden att jag blivit nominerad till årets micro influncer i det störa influencer priset i Sverige!! Sååå cooolt. Och att jag, Camilla och Imane, ALLA tre är nominerade i olika kategorier är helt otroligt. Ett steg  i rätt riktning för svenska influnser utrymmet. Tusen tack för att ni nominerat mig! Och tack för allt ert stöd, jag är helt överväldigad över responsen på mitt förra inlägg, och jag vet att dem flesta av er är så underbara och stöttande, men man är ju bara människa och det är lättare att tå åt sig av kritiken än tvärtom! <3 Huuur som helst, det är Juryn som bestämmer vem som vinner, så där är de redan kört haha men de är kul att få va nominerad iaf :)  
#1 - Nurija

Allah är stor syster! Ge aldrig upp, fortsätt med det du gör. Det är ditt liv och ingen annans, gör det du älskar. Gör Allah stolt och gör rätt så kommer Allah alltid ge dig ljus i mörker :) ha en bra dag fina du

Svar: Tack fina du! Inshaa allah <3 Ingen är perfekt men vi alla strävar efter att bli bättre, så är det ju :)
rgc.nu

#2 - Anonym

Whaaaat?!!!! Huuuur coolt allahumma barek!!! Stort grattis och hoppas du vinner och alla ni andra <3

Svar: Åh tack fina du! Det är så kul att bara få vara nominerad. Det är en jury som röstar fram vinnarna så i mitt fall är chansen liten men vad gör det egentligen hehe..
rgc.nu