Förskolestart rond III
 

Min lilla bebis ska snart skolas in, om några veckor för att vara exakt. Vi fick inte reservera vår plats och skulle då riskera att bli utan plats i januari då det är många barn på kön till just hans avdelning, så vi var tvungna att tacka ja. SÅ tufft, då han börjar yngst i syskonskaran, men så ser vår situation ut och InshaaAllah fixar han förskolan galant. Tänker att han kanske inte går heltid, men får se vad kommunen säger om det (dem är så stränga). Lilla Adomie, min bebis, ska gå på föris med sina syskon - i samma anledning som hans storebror <3 Känns bitterljuvt, men samtidigt är jag lite lugn. Detta är tredje gången så man har mer skinn på näsan nu. Minns när jag skolade in Selin, då var jag ett vrak. Alla hemska scenarion ni kan tänka er. Men allhamdulillah vi är nöjda med vår förskola, även om det var lite tufft med Mousa där ett tag.

Ni som ska skola in - ta det lugnt! Det är tufft, det är ångestframkallande att lämna ifrån sig sitt barn några timmar om dagen, men man gör det för att man måste, oavsett vilket måste man har, så gör man det för att man måste. Förskolan är en bra plats för dem (förutsatt att det är en bra förskol), dem lär sig, utvecklas, leker och umgås med andra barn. Det är ingen vild djungel man lämnar dem till. Måste man så måste man :)

#1 - Amanda

Så bra att han kommer gå på samma avdelning som storebror! Det kommer bli jättebra in shaa Allah ❤️

Svar: Jaa inshaa Allah! Jag gör duaa ❤️🙏🏻
rgc.nu

#2 - AAguleed

oh vad roligt för er, vi är på kö så förhoppningsvis börjar min son snart och det är som du säger ångestframkallande men in sha allah vi kommer också klara oss när han börjar.

Svar: Må Allah underlätta för er hjärtat!!
rgc.nu

#3 - Selma

Lycka till med inskolning, inshallah han fixar det bra. Jag har börjat skola in min som som är snart 13 månader, det går bra än så länge. Tanken är att lämna hnm 3 dagar i veckan. Fick ångest ibörjan när jag läste massor där många ha barn länge hemma 2-3år

Svar: alla gör ju de som passar ens egen familj. Tycker verkligen inte det finns något rätt eller fel, för alla gör ju sitt bästa utifrån sina egna förutsättningar ❤️❤️
rgc.nu

#4 - A

SubhanAllah jag tror inte du förstår wallahi hur mycket jag behövde läsa detta. Min dotter är 14 månader och skolas in denna vecka plus nästa.. kanske blir längre haha. Jag blir så irriterad när folk lägger kommentarer som stackarn, eller åh vad synd om henne hon kan inte ens göra något själv måste du lämna henne så tidigt.. seriöst man tar ju åt sig. JAG personligen skulle aldrig och kommer aldrig döma en mamma som lämnar sitt barn på dagis från 1år. Allah vet bäst varför vi gör de! Tro mig om jag kunde stanna hemma lite längre så skulle jag självklart ha gjort det.. men jag älskar verkligen din blogg och jag ber till Allah att göra det enkelt för dig i skolan och att du fortsätter vara den starka mamman/frun du är <3 Jag dör för din blogg och jag hoppas även få träffa dig face to face en vacker dag :D Du är verkligen en inspiration och du är i min dua syster <3 Må Allah belöna dig och skydda din familj från allt ont.


Svar: Åh må Allah underlätta för er hjärtat! Du gör ditt barn och genom att göra allt för henne kommer hon alltid känna det. Må Allah ge er ett långt liv ihop och underlätta denna process för dig!
Åh vilka fina ord, må Allah ära dig ya rabb ❤️❤️❤️
rgc.nu