Adams inskolning
Varje dag när jag vaknar tänker jag"åh jag har sååå mkt jag vill skriva om på bloggen och ventilera" men sen hinner jag kanppt med nått 😂 somnar på kvällen med datorn i knät. 
Huuur som helst, vi var tvungen att börja skola in Adam lite tidigare än önskat och det var maken som fick uppdraget att sköta det. Jag bad han dokumentera så mkt som möjligt och vet ni vilken enda bild jag fick första dagen? Jo denna; 
Vad ska jag förstå av detta? Är mitt barn gladtt? Gråter han? Leker han? Vad ska lådan säga mig.. hahahah! Så jag klagade självfallet på detta och fick sedan följande tillbaka: 
#1 - A

HAHAHAHA asså jag skrattar högt wallah, första bilden va bäst. Typsiskt men . Min man skulle oxå skickat bild på hyllan jag svär hahaha. Må Allah skydda er alltid habibti <3 Det kommer gå jätte bra för Adam inshaAllah!

Svar: HAHAHAHA ja men eller hur, its a Guy thing!! Ja ba vad menas? Är min son el låda?? Vill du påpeka att du missade att ta mer extra kläder eller vad menade du älskling?
rgc.nu

#2 - Anonym

Hahahahahahhahaa jag dör

Svar: fick mig också ett gott skratt, efter mitt flipp :P
rgc.nu

#3 - Iman

Hahaha typiskt pappor. Min man gör exakt likadant, skickar meningslösa eller suddiga bilder. Själv skickar man Vogue bilder 😂
Lycka till med inskolningen, må Allah skydda våra barn ❤️

Svar: HAHAHA vouge bilder I DIE :P
rgc.nu

#4 - Emelie

Hahaha, är inte den där första bilden bara så himla typiskt män..?!😂

Svar: HAHA jaaa men lite så känner jag :P
rgc.nu

#5 - Anonym

Salam. Jag tror att han menade att det är så fint att Adams låda är bredvid Mousas och att du kan vara lugn för bröderna är tillsammans. Det var det första jag tänkte på.

Svar: HAHAH, kanske det :P men en bild på bröderna på plats lekandes, eller vad tycker du?
rgc.nu