Favorite cardigan
 
Kan man ens ha några favoriter i sin garderob när man är lika klädgalen som jag är? Jag typ älskar allt i min garderob! Men om jag skulle tipsa om en bra bas så skulle jag säga att dessa koftor är helt underbara. Härligt material som (om jag minns rätt) inte var jobbig att bära under sommaren, inte genomskinligt och kommer i sina färger som piffar upp vilken outfit som helst. Jag skriver främst detta inlägg då mina elever tjatat om länk till denna kofta och jag PRECIS såg att dem fått in den igen på boohoo. Här hittar ni den här  (adlink), jag har den i  grått (som ni ser ovan) och i frägen rose. Den finns även i grönt.. omgaaad!
DIY and some bad new
Godmorgon fina ni!
Innan jag hann komma in här och blogga (eller bokstavligt talat samtidigt som jag skulle gå in här så gjorde jag 11 andra saker samtidigt) så öppnade jag mejlkorgen och möttes av betyget Fx på min senaste tenta! Det betyder komplettering för er som inte vet. Och jaa, jag är ju egentligen inte förvånad, jag skrev tentan i all hast och visste att jag hade med för få källor. så jag VISSTE någonstans att jag skulle kugga men är glad att det bara blir en komplettering. Jag är sååå trött på allt som har med skolan att göra nu, VFU:n tar kål på mig och sen måste jag skriva examensarbetet och jaa, jag pendlar mellan glad och panikslagen, ångestladdad och lugn - känner mig helt kluven. Jag vet att jag redan ä en duktig lärare, och allt detta vi gör nu kan jag redan (utan att låta arrogant) och vissa kurser är helt värdelösa. Den bästa läraren blir du genom att praktisera yrket och jag känner mig bara SÅ less på att plugga, speceillt när lärarutbildningen saknar så mycket vettiga kurser egentligen .. JAJA... 
I helgen fick Selin pyssla lite med det hon älskar mest; Att måla! Jag har länge velat måla om denma men inte orkat eller hunnit, så jag tänkte att det blir två flugor i en smäll. Selin får måla något som hon faktiskt kommer se pryda hemmet. Medan hon målade sa hon '' mamma tänk om jag blir målare, jag älskar att måla''. Hon är så kreativ mitt fina hjärta, må Allah bevara henne. 
Så här är the before.. 
The after..snyggt va?
Before and after
Mitt vardagsrum tidigare i våras..
 
 
En del av mitt vardagrum i helgen. Visst är skillnaden stor?? Kommer fler bilder så fort jag fått hem soffbordet!

Är så himla nöjd Allahummbarik, även om det känns som om man aldrig blir klar med rummet. Men så är det ju med alla som gillar inredning, man vill bara mer och mer. Just nu vill jag hitta fina ljusstakar i mässing, och en golvlampa behövs. Har hittat en som passar som handen i handsken, måste bara överväga priset just nu hehe. Efter jobbet tänkte jag införa en ny tradition för min egen ro, och det är att köpa måndags bukett som ska pryda hemmet veckan ut. Jag älskar blommor, det är verkligen bland det bästa jag vet, även om jag inte har gröna fingrar för fem öre, men dem behöver ju inte leva länge så det borde vara okej :) Sorry att det blir så mycket inredning nu, säg till om det är för mycket!