VFU - CHECK!
Jag vill ställa mig på ett berg och skrika allt var jag har av lycka över att denna del av terminen är över!!!!PRAKTIKEN ÄR SLUT!! Allhamdulillah och som det ser ut nu har jag klarat denna delkurs men jag tar inte ut någon seger i förskott utan inväntar betygen på ladok om ca 2 veckor. Jag har en komp på min förra hemtenta som ja måste fixa och på måndag börjat examensarbeteskursen..
Min redovisning idag handlade om ledarskap och det känns sååå skönt att mycket av mina egna teorier och metoder i mitt ledarskap stämmer överens med den forskning som finns kring ämnet. Måste börja tro på mig själv mer, jag är nog min egen värsta fiende. 

(null)


#1 - AAguleed

masha allah syster och lycka till :) känner igen mig med det du skrev att man är sin egen värsta fienden :P

Svar: Verkligen!! Nu måste bli snälla mot varann <3
rgc.nu

#2 - K

Salam aleykom syster min fråga är konstig o har inte med inlägget att göra. När du var gravid undvek du o sova på rygg? Tänkte du mkt på det och i så fall från viken vecka slutade du ligga på rygg. Jag är väldigt nojig nuförtiden o har läst att det är farligt. Ibland vaknar jag av att jag ligger på rygg, kan inte hantera det liksom. Andra systrar, kan ni också säga vad ni tycker??

Svar: Walekom asslam,
Wallah jag läste också om det där och blev super nojig men om jag ska va ärlig så vet jag inte hur mkt de stämmer till vilken grad, jag pratade mkt med min barnmorska men försökte varje sovställningar mkt ändå. Men ja gillar att ligga på sidan ändå så de var kanske därför som de gick för mig att tänka mindre på de till slut.. någon annan syster som kan svara ?
rgc.nu

#3 - Niqabisten

Mash Allah habiba . Vad duktig du är . Må allah ge dig allt det bästa i dunya och akhira

Svar: Ameen ajma3een <3
rgc.nu