Plastic fantastic
 
Jaa, visst är det fantastiskt med plast? Nej ush såklart inte, och visst ska man plastbanata och allt vad de heter. MEN ibalnd är det nödvändigt, som att skydda ens marmorbord så man slipper köpa nya hela tiden. Denna är dock inte riktigt en plastdunk utan en vaxduk som vi köpt i en random butik i fittja centrum (med tolkningsföreträde kan man kalla det "orientaliska butiker" 😅, ni förstår vad för butik jag menar då?).
 
Alltså hur har vi inte gjort detta innan? Nu ska jag inte sitta och leka smart här, detta är helt makens förtjänst som häromdagen påpekade att hans mamma visst haft sitt marmorbord i över 10 år utan en skråma och det är tack vare vaxduken hon har på.. tror han är trött på att köpa nya bord, min gubbe!😂
Så där har ni det .. vaxduk;skyddar ditt bord, men kanske inte vår miljö.. måste kompensera på något sätt!  
#1 - Niqabisten

Detta är jättesmart mash Allah. Vet att vissa rillochned har denna plast grejen på sina mattor speciellt i köket som skyddar mot smuts när man har småbarn . Vissa även har de inne i köksskåpen för det är lättare hålla rent..

Svar: Jaa, det där med köksskåp har jag både hört och sätt, även de där med köksmatta faktiskt :D
rgc.nu

#2 - Elisabeth

Tror du kompenserar direkt av att inte behöva köpa ännu ett nytt marmorbord, med tillverkning, transport, utvinning av råvara osv. Så vid första "räddningen" som din lilla plastduk står för är den redan miljöhjälte!

Svar: HAHAH exakt så tänkte jag med :P
rgc.nu

#3 - Fia

Var är marmorbordet ifrån?

Svar: Chilli ;)
rgc.nu

#4 - E

Hur träffades du och din man?😍 Var det några som introducerade er till varandra eller hittade ni varann själva, om det inte är för privat❤️

Svar: Kan skriva ett inlägg om det någon gång!!
rgc.nu