Malmö & ex-arbete

Godkväll mina fina!

Fredag idag, som ni säkert förstår så har jag börjat jobba lite smått parallellt med examensarbetet, jobbet behövde mig och klart jag ställer upp. Behöver ändå träffa mina elever så lika bra att va på plats och göra nytta på något mer sätt. Därför är livet på full växel just nu, men det går verkligen inte bra ALLS med mitt ex-arbete.. börjar verkligen fundera på om jag tagit mig vatten över huvudet, tror inte jag kommer bli klar till den 27:de december .. ligger knappt på min första deadline inför imorgon. Gör dua för mig plz.

Hur som, i måndags åkte jag och Cam till malmö. Vi kom fram vid 19 tiden och redan då la vi märke till hur lite människor de var ute. När vi väl checkade in och skulle äta middag på stan var ALLT stängt vid 20.. alltså nu snackar vi centrala malmö.. vi tappa hakan. Sen blev vi nojiga över att det kanske var farligt och därför som det varit så folktomt. Vi ångrade oss bittert att vi inte skrev ut att vi skulle va i malmö från början och fråga efter rekommendationer för var man kunde äta. Men men, nästa gång inshaa allah ska jag ha läsarträff och bättre planering. Tuuusen tack till alla fina som hörde av sig och bjöd in oss så fort dem märkte att vi var där. Vi hade ett event vi skulle jobba på dagen efter och sen åka hem direkt efter vid 19 så vi hann inget annat. Men himla mysigt var det iaf med en snabbvisit, och hotellvistelse.

#1 - Anonymis

Hade ni rört er mot möllevången hade ni haft super många resturanger att välja mellan halal dessutom, öppna länge på kvällen. Där ni va finns det mest butiker.

Svar: Vi fick veta det sen. Vi trodde inte vi skulle hinna lämna hotellet alls så egentligen spelade det ingen roll, så de va plus i kanten att se Malmö centralen iaf :)
rgc.nu

#2 - Umm A

Assalamu alaikom, hur ser dina hudvårdsrutiner ut? Är du noga med att ta hand om din hud? Samt vilka produkter använder du? Skriv gärna ett inlägg om det. :)

Svar: Walekom assalam :) Det kan jag göra, men det kommer nog bli en besvikelse
rgc.nu

#3 - Frugan E

Vilka fina bilder! Ser så mysigt ut.. Hoppas allt går bra med arbetet, det fixar du in sha Allah. ♥

Svar: Tack fina duu <3
rgc.nu