Deadlines & sjuka barn
 
Igår började kursen för mitt examensarbete tjejer!! Jag lämnade in min sista tenta för terminen igår och nu gäller det bara att hålla ut fram till mål i januari inshaa Allah. Såå nervös, så mycket som ska skrivas och jag vet inte hur vi ska hinna, maken pluggar sin näst sista termin, och barnen varvar sjukdomar titt som tätt! Allahmdulilah, det är så lätt att vara eftersmart, klart det går att plugga med barn, men sanningen är att det är inget att rekommendera om man har ett annat val. Alla gör som dem vill, men har man fler än ett barn blir det automatiskt svårare MEN det går! Bara man lägger manken till. 
Huuur som helst, mousa ramlade och spräckte ögonbrynet i söndags så han är hemma och vilar och selin har ont i örat så hon är också hemma... underbart 😂 ångest över att Adam är på förskolan men behövde komma iväg till läkaren  med ungarna så de var bäst så. Nu ska vi käka lunch nånstans,SÅ konstigt att bara ha dem två idag och nostalgiskt! 
#1 - Jessica Högberg

Äsch, han har roligare på förskolan;) Håller tummar för examensarbetet! Vad pluggar maken?

Svar: Tack :)
rgc.nu

#2 - A

Må Allah göra det enkelt för dig ❤❤ Tror du det skulle vara enklare att studera på Distans om man har barn syster ? Jag har två barn och har nu bestämt mig och studera. Vet att det kommer vara svårt och en lång resa men måste få det gjort inshaAllah, det är så värt det i slutändan tror jag. Funderar dock att studera på Distans 🤗

Svar: Det är en så svår fråga att besvara. De är så individuellt, distans är mkt eget ansvar, hitta sin studiero någonstans och vara betydligt självständigare i allt, planera sin tid, var man ska plugga osv. För mig hjälper de att ha några lektioner i veckan, så jag tar mig ut och sen verkligen pluggar efter. Jag kan intw plugga hemma så för mig måste ja va i skolan. Men som sagt allt beror på :) kanske någon som pluggar distans kan svara på de!
rgc.nu

#3 - Yasmin

Hej, är bara nyfiken på om Garcia är ditt riktiga efternamn? Har du någon spansk påbrå utöver arabiskt
PS, du är en fantastisk människa, kommer fråga efter dig i Jannah inshallah ❤️
Ha en trevlig helg

Svar: Haha nej mitt efternamn är en version av detta men vill ännu inte ha det på nätet, men funderar på att byta till de iaf hehe :)
Helt tunisier så långt jag vet.
VILKEN KOMMENTAR!! Jah blev så rörd, må gud låta oss mötas i jannah!!
rgc.nu