Checkar in

God Förmiddag på er mina fina!Jag har inte så mycket att skriva här egentligen, känner mig tom på ord då alla ord går åt min uppsats, hehe. Jag har ju varit tvungen att ändra riktning och behövde skriva nya forskningsfrågor och en ny introduktion, så det har varit fullt upp minst sagt. Måste samla in material för teoretiska utgångspunkter osv.. jaa ni märker, mycket att stå i! Sitter hemma och pluggar idag, vid 13 tiden har jag ett lunchmöte inför ett event jag ska vara konferencier på och sedan blir det hämtning och häng med ungarna.

Vi har köpt en ny säng till barnen, och hoppas på att fynda ordentligt madrasser imorgon/fredag så vi kan fixa till rummet ordentligt. Även en ny dammsugare behöver införskaffas. Vår förra dammsugare som precis gått sönder har vi haft i 8 år, och den kostade 2800kr, snacka om valuta för pengarna. Nu behöver vi en ny och hoppas innerligt att vi hittar något på black friday. Annars kommer jag inte ens kolla i fysiska eller onlinebutiker, känner inte för att bli ‘’fångad’’ av en massa saker jag inte behöver.
Annars så känner jag att vardagsrummet äntligen blivit klart, vi har ännu ingen matta och den mattan jag vill ha är såklart slutsåld överallt, så jag får helt enkelt vänta in den. Så skönt att vi sålde/skänkte bort alla våra gamla grejer. Kan sitta här med gott samvete när jag vet att själva renoveringen VERKLIGEN behövdes och att byta ut möbler och inredning efter 8 (nästan9 år) är helt ok :). Tänker att det är viktigt att ta upp det, nu när alla pratar om att bloggare/influencers uppmanar till konsumtionshets. Självklart är det väl så till viss del, kanske inte till just hets-delen’’ utan att man kanske uppmuntrar till köpandet i sig. Men allt beror ju på sammanhang såklart. Vill ni att jag skriver ett inlägg om detta? Har nämligen lite tankar kring det ..
#1 - Anonym

ja skriv gärna om det

Svar: Inshaa Allah ❤️
rgc.nu