A Tuesday from the Coskun’s
Tisdag idag och jag har pluggat hemifrån hela dagen. Egentligen borde jag även passa på att jobba med några sammarbeten också men jag känner att jag verkligen måste prioritera skolan tills jag kommit lite längre i uppsatsen iaf. Men jag unnade mig en frukost i lugn och ro tillsammans med maken innnan det var dags för var och en av oss att göra sitt. 
Skrivandet av detta ex-arbete har fått mig att tänka tillbaka på tiden jag skrev min C-uppsats (bilden ovan). Januari 2016, höggravid med Mousa i magen. Jag opponerade 3 veckor innna jag skulle föda och minns att jag var så nervös att jag ville spy, men medan vi gick mot rummet släppte allt och jag kände ända in i själen "Nu tar jag min kandidatexamen"!! Jag ber till gud innerligt att det känns exakt så igen i januari 2019 inshaa Allah, 3 år senare med 3 ungar, allahummbarik.
Nu ska jag käka lunch och kolla på ett avsnitt sv house of cards!! Som jag väntat på denna säsong, men måste erkänna att den inte är lika bra utan Kevin spacey men men forfarande grym. Älskar filmer/serier som handlar om vita huset och amerikansk Politik, fett skumt va?! Såhär ser förresten vår tv-bänk ut, det är en bänk från serien bestå med luckor som heter vassviken, vi fick vänta 2 månader på dessa då dem var slutsålda. Kommer visa bättre bilder på bänken under veckan InshaaAllah. 
#1 - Anonym

Jag har förstått att du pluggar till lärare, eller du kanske redan är lärare (?) men har du tagit examen eller ska du ta den eller jag förstår inte riktigt haha förlåt för mina dumma frågor men du får gärna förklara om du vill. Hur som helst så lycka till med studierna, det kommer vara så värt det i slutändan!

Svar: ingen fara, det är ganska förvirrande för mig med!! Men såhär är det; Jag har tagit en kandidatexamen i Engelska (med svenska som andra ämne) (inom språklingvistik) och nu ska jag ta min lärarexamen inshaa allah för att bli legitimerad lärare :)
rgc.nu

#2 - Iman

Lycka till! Det går bra inchAllah. Kör på. Resten kan vänta en stund.

Svar: Inhsaa allah <3
rgc.nu

#3 - Anonym

Brukar du kolla på turkiska serier? i så fall vilken:)

Svar: Nej hjärtat , kollar bara på vad som helst som går på turkiska kanalerna för språket skull :)
rgc.nu

#4 - Helen

Lycka till finaste! Har dig i min dua 💕 Make us proud!

Svar: ❤️❤️❤️ inshaa Allah !!
rgc.nu