Malmö & ex-arbete

Godkväll mina fina!

Fredag idag, som ni säkert förstår så har jag börjat jobba lite smått parallellt med examensarbetet, jobbet behövde mig och klart jag ställer upp. Behöver ändå träffa mina elever så lika bra att va på plats och göra nytta på något mer sätt. Därför är livet på full växel just nu, men det går verkligen inte bra ALLS med mitt ex-arbete.. börjar verkligen fundera på om jag tagit mig vatten över huvudet, tror inte jag kommer bli klar till den 27:de december .. ligger knappt på min första deadline inför imorgon. Gör dua för mig plz.

Hur som, i måndags åkte jag och Cam till malmö. Vi kom fram vid 19 tiden och redan då la vi märke till hur lite människor de var ute. När vi väl checkade in och skulle äta middag på stan var ALLT stängt vid 20.. alltså nu snackar vi centrala malmö.. vi tappa hakan. Sen blev vi nojiga över att det kanske var farligt och därför som det varit så folktomt. Vi ångrade oss bittert att vi inte skrev ut att vi skulle va i malmö från början och fråga efter rekommendationer för var man kunde äta. Men men, nästa gång inshaa allah ska jag ha läsarträff och bättre planering. Tuuusen tack till alla fina som hörde av sig och bjöd in oss så fort dem märkte att vi var där. Vi hade ett event vi skulle jobba på dagen efter och sen åka hem direkt efter vid 19 så vi hann inget annat. Men himla mysigt var det iaf med en snabbvisit, och hotellvistelse.

Thursday
 
Godkväll och salam på er mina fina! 
Tänker att jag lika gärna kan döpa inläggen efter dagar, lite som en dagbok typ, nu när jag inte hinner skriva så djupa inlägg här.
Full rulle som sagt, veckan började med ett Malmö besök, sen fortsatte dagarna med kaos på jobbet, överraskning på jobbet och idag träffade jag min barndoms bestie på en aw för att fira en nyhet hon hade att berätta, allahummabarik. 
Kommer skriva om Malmö och lite annat kul snart, men ja måste verkligen sätta mig och fortsätta plugga nu. Så fort jag tar en liten paus känner jag att jag måste ta igen en miljon gånger mer, men idag var det verkligen värt det! 
Monday
 
Godmorgon mina fina!

Pluggstressen har gett mig så mycket ångest att jag varit väldigt nere de senaste dagarna. Denna tid på året brukar allmänt vara tuff för mig då den påminner om en väldigt tuff tid i mitt liv. Allhamdulillah för allt. Jag har nog aldrig tagit så många ofrivilligt pauser från bloggen som under den senaste tiden. Men så är det, det går upp och ner, och med skolan, jobb och barn så blir det inte mycket tid kvar till bloggen. Men jag försöker, och ni hänger kvar här och det uppskattar jag. På fredag kommer jag sikta på att göra en ny live på instagram insha’Allah, som denna gång kommer handla om sociala medias hype kring fillers, botox och utseendefixering. Ska bli spännande och folk verkar taggade och har mycket att säga om det, hopp jag ser många av er där <3

Önskar er en underbar vecka. Ni får gärna slänga några rader om vad jag kan skriva om ..har bloggtorka här dessutom.