Toffiffee snittar
 
Och på tal om mat hörni. I helgen hade maken sin fuskdag. Detta innebär att vi bakar OCH inhandlar en massa gottis som avnjuta framför någon film (eller youtube numer). Som ni vet är det maken hos oss som ansvarar för bakandet och vi är alltid inne på Camillas blogg och suktas av allt möjligt som han lägger på "spar-listan" inför fuskadagar 😂, ja ni vet hur det är med träningsfreaks. 
Hursomhelst, eftersom snittar är vårt favorit fika vad gäller Camillas verk så bidde det toffiffee snittar såklart!! Ni hittar receptet här! Dagen efter gjorde hi center snittar och heregud vad dödligt det var. Jaa listan på snittar kommer göras lång denna sommar känner jag. Spontant vill jag prova snittar med hallon och vit choklad, vad tror ni?blir det en hit?
#1 - Anonym

Mmm va gott, jag tror hallon o vitchoklad skulle bli riktigt gott 🤤🤤🤤

Svar: Eller hur !
rgc.nu

#2 - Marianne

Satt och googlade och då kom din blogg upp😁 hade glömt att du hade den..😊 det va såsmåningom roligt och sitta och läsa vad du haft för dig saknar dig och M så mycket ge henne en STOR KRAM från mig många kramar marianne💖

Svar: Hon hälsar så mkt tillbaka ❤️❤️❤️ kul att du hitta hit :)
rgc.nu

#3 - Anonym

Bakat din man? Inte ofta man hör muslimska män baka, cred till honom!!

Svar: Oj fast de va väl lite fördomsfullt 😂😂. Vad är de muslimska män annars gör?
rgc.nu

#4 - Angi

Haha eller hur, snacka om fördom att det just skulle vara muslimska män som inte bakar/lagar mat 😂 det tycker jag väl i så fall stämmer överens på män generellt. Den enda i min släkt (jag är svensk) som regelbundet lagat mat är min morfar, och då krävde han ändå av min mormor att hon först förberedde alla ingredienser och sedan diskade efteråt. 😏

Min man (marockan) brukar också laga mat. 👌🏻

Svar: Hahaha ja men tack eller huuur!
rgc.nu

#5 - Niqabisten

Jag älskar apelsin och choklad ihop. 😘

Svar: Åh de är min favorit kombination faktiskt
rgc.nu

#6 - Anonym

Hahaha vad skulle muslimska män annars göra:p min (muslimske) man bakar också ofta och är grym på det! dessa ska jag be honom baka till mig !

Svar: Hahah what else liksom ;) hahaha åh uppdatera mig om hur det går ❤️
rgc.nu

#7 - Anonym

Ja då får man väl ta min kommentar för fördomsfull.
Till Angie, jag pratade dock inte om din morfar som lagar MAT...🙄