Today is the day
Då var degen kommen, dagen då min kaffesamling blivit komplett (eller for now iallafall haha). Jag fick leverans tidigare i veckan utan att ha beställt något själv, och till min föga förvåning så var det detta som låg i paketet. Himla rolig överraskning och avsändaren för gärna höra av sig så jag kan tacka (säkert någon bland mina vänner eller familj). 
 
 
Hur som haver har jag nu alltså en kaffekvarn som maler mitt kaffe som jag sedan kokar i min Mocamasterhur lyxigt är inte det allahummbarik?! Jag skäms över blotta tanken om att köpa kaffe ute nu kan jag lova er.   
 
Just lavazza är ett av mina favorit kaffemärken. Det påminner mig alltid om gott kaffe utomlands ni vet, när man sitter på en uteservering och får in varsin kaffe och de bara smakar sommar värme och sol? Nej men aromerna i kaffet känns verkligen precis rätt.Titta på mig, pratar som värsta kaffeexperten här... men kaffe är verkligen ett intresse jag har, som ni säkert märkt. Jag har till och med börjat tycka om svartkaffe utan mjölk!! Vadå vuxenpoäng!
 
Längtar till ikväll när jag och maken ska ta varsin kopp på balkongen till kvällsfikat. Jag uppdaterar er om hur det smakar. *inte för att vi inte vet att det kommer va tvääär gott* 
Någon mer som äger en kaffekvarn? Bör jag tänka på något speciellt? Ska bönorna också förvaras i kylskpået?
#1 - JUNITJEJ

Fina bilder!

Svar: Tack!:)
rgc.nu

#2 - imz

ååh kaffe häng i balkongen!

#3 - Emma

du tar så mycket fina bilder :D

Svar: Tack så mkt ❤️❤️
rgc.nu