Tips på student/examen klänningar
- Inlägget innehåller anonslänkar -
Enkel vit klänning med detaljer på axelbandet och vid bysten, ni hittar den här! / En klänning i lite bohemiskt stuk, ni hittar den här!
Vacker klänning med spetsdetaljer, ni hittar den här! / En fin klänning med fokus på detaljer på överdelen, ni hittar den här!
Dessa två är favoriterna, och den vita finns även i ljusrosam såå fin. Den vita hittar ni här! Och klänningen på andra bilden hittar ni här! 
Ett årterkommande önskamål är alltid klänningar inför studenten/examen. Ovan ser ni några alternativ jag valt ut med omsorg. Jag äger själv ingen av dessa klänningar men funderar på om jag inte ska köpa någon inför min examen i vinter Inshaa allah. Jag tänker att man kan komplettera alla klänningar med en ljusrosa kimono och en vit slöja, eller kanske en beige kimono eller kavaj? Man behöver faktiskt inte köra heltvitt, kan bli himla fint med en färgklick också. Eller tycker ni att man bara kan ha vitt på sig när man tar stundenten? När det gäller examen är det kanske inte lika strickt med klädkoden. Jag funderar iaf på klänningen i puderrosa från Nelly eller den puderrosa från Boohoo. Alla klänningar förutom den i rosa spets är under 500 lappen och det är verkligen ett kap. Boohoo har ju dessutom frifrakt över 235kr så det kan ju vara värt. Happy shopping, har ni några andra tips så dela med er<3
#1 - Anonym

Kommer du att fira när du tar din examen?
Jag tar min nu i sommar och är så kluven haha

Svar: JAA självklart inshaa allah, har även en önskelista på presenter här hemma hahaah examen är SÅ stort och vi firar inte mkt så självklart ska jag fira den. Är ledsen idag över att inte firat körkortet men omständigheterna var annorlunda då :)
rgc.nu

#2 - Anonym

Du behöver absolut inte ha vitt på examen, vissa kommer inte ens uppklädda till ceremonin så du kan klä dig i det som du anser vara snyggt och passar dig!

H&M har fina maxiklänningar i chiffon i ljusa färger, med en kavaj eller kimono döljer man lätt att de har en markerad midja :)

Och mitt eviga tjat om dina slöjor, är det färgen latte som du har på de flesta bilder?🙈

Svar: Jaa precis så tänker jag med ❤️ nej tyvärr verkar den färgen jag har finnas. Jag minns ej vad den hette då denna slöja var ett samarbete för många år sedan. :/ men de är iaf den typen av slöjor :)
rgc.nu