Thankful
Blev precis klar med min redovisning som gick super bra trots att jag aldrig någonsin varit så nervös som inför denna. Detta är en spärrkurs och klarar jag inte den får jag inte läsa nästa termin. Himla tuff sits och de enda mitt liv handlar om är att plugga och va med familjen dessa dagar och vet ni vad? VILKEN välsignelse i sig. Jag pluggar det jag gör för Allahs skull. För att utbilda vår kommande Ummah som behöver relevanta förebilder att knyta ann till. Att finnas där när ingen annan förstår, men jag pluggar också för möjligheten att flytta till ett muslimskt land i framtiden och erbjuda mina barn det jag aldrig fick här - att få vara en i mängden, att känna samhörighet och att få anses höra till det ''normala''. Så känner jag, så förhoppningsvis belönas jag för denna kamp med skolan som en del av min dyrkan. För bara Gud vet vilken kamp detta är för mig. 
Hörrni, till lite mer ledsama nyheter: Ni vet brodern Ali banat som gjorde videon ''gifted with cancer'' för tre år sedan? Han har nu återvänt till sin skapare, snälla ha honom i er duaa. Tårarna slutade inte rinna när jag läste detta, och förra året exakt denna månad gick en annan ''välkänd'' syster bort i samma sjukdom. Må Allah ge dem båda högsta graden paradis. 
För varje dag som du vaknar, och alla dina nära och kära gör det också, var tacksam, hur tufft än livet må än vara så betyder en ny dag alltid ett nytt tag. Må Allah ge oss möjligheten att leva länge så vi kan göra rätt för oss och må han låta det vara skrivet för oss att se våra barn växa upp. Dessa två är mina största önskningar i livet <3
 
Bildresultat för kärlek
#1 - Mirjeta

Har också följt hans resa, och ännu värker det, 😔kan inte riktigt förstå det ännu, men allting står skrivet, subhanallah. Känner precis som dig,å Allah hjälpa dig ta dig i mål o uppfylla dina drömmar, må Allah låta dig finnas för dina barn så länge som du önskar ❤️❤️❤️

Svar: Ameen ajma3een älskade syster !!!
rgc.nu

#2 - Anonym

Så duktig fina, jag har redovisning imo o känner att mitt hjärta ska stanna 😥. Dethär med plugget är så tufft som du säger.

Svar: Må Allah ge dig framgång älskade du!! De är tufft men med mkt duaa och kämpande fixar vi det!
rgc.nu

#3 - Anonym

Må Allah underlätta för er! ♡


Svar: Amen habibah ❤️
rgc.nu

#4 - Iman

Fint inlägg. Hoppas du når alla dina mål inchAllah, vi hejjar på dig!

Tråkigt med Ali Banat, må Allah skänka honom jannat al Firdaws. En kollega dog i cancer i söndags, SubhanAllah vilken hemsk sjukdom. Må Allah skydda oss från den, Amin.

Svar: Amen habibah djeliii ❤️❤️
rgc.nu

#5 - H

Blev otroligt ledsen när jag fick veta det, innanillah Hi wa inna ileyhi Rajeeon. 😭