#TB 16/03/2013 - Random thoughts
Kikade igenom mitt utkastarkiv igår kväll och hittade detta inlägg som skrevs i mars 2012 men aldrig publicerades! Så himla kul att läsa och minnas. Känns som om jag för evigt kommer vara en grubblare, och här är beviset ännu en gång. 
- Ett oredigerat utkast:
Igår var en sån kväll där jag satt enam hemma för mig själv och glodde på tv smatidigt som jag reflerkterade över livet. Jag har många gånger under den senaste tiden ifrågasatt precis allt jag sysslar med just nu, företaget, plugget, jobbet och bloggen, vill jag göra det här? vill jag fortsätta? är det värt det? osv osv...
Om vi tar företaget tex så är det en av mina största drömar, att driva ett framgångsrikt företag där jag får jobba med något jag gillar och tjäna lite pengar på det. Men de är just det som är problemet, klädindustrin är inte vinstgivande om det inte handlar om stora mängder kläder, bra kontakter och en ännu större kundkrets. Så ska man fortsätta?är det värt det och hur länge?Det här är ju det jag brinner för.. Så går tankarna just nu. 
När det kommer till skolan är jag nästan bestämd där faktiskt, ska ta ut min kandidat InshAllah, sen blir det paus, hur länge vet jag inte ,men jag känner mig klar med skolan för ett tag inshAllah. 
Och sedan jobbet... oj oj jobbet på kära SLK - Jag ska säga upp mig inshAllah. Fyfasen vad jag hatar jobbet. Kundtjänst är verkligen inte min grej och jag har FÖR svaga stämband för att jobba på telefon hela dagarna. 
Och sen sist har vi bloggen.. åh du älskade kära blogg, hur skulle jag kunna lämna dig? Undrar hur länge jag kommer blogga? tror ett tag inshAllah, så länge denna blogg gör mer nytta än ont, så länge allah vill och så länge jag mår bra av den så kommer jag fortsätta :) 
Vet inte meningen med detta inlägg, ville bara göra en lista och rensa tankarna lite - det är ju det man har en blogg till hehe ;)
- Min kommentar idag: vilken tuuur att jag sa upp mig från SLK!!Och det var helt rätt beslut att ta paus från både företag och plugg. Önska dock att dessa pauser inte varit så långa men guldklimpen i det är ju barnen så är tacksam för hur allt blev iaf. <3
Bjuder på en heeeelt kaos bild från 2012s arkiv också, jag menar; Vad gör jag på en sten uppe på en liten ''kulle'' ;) 
#1 - Angi

Så roligt att läsa!! 👍🏻👍🏻😄