Ramadankalender update
 
Salam mina fina! 
För det första är jag lite ledsen över att se att ingen donerat i Camillas insamling ÄNNU, men jag har sabereller jag försöker, välgörenhet är något jag brinner för och det var  för länge sen nu sen vi hade något här på bloggen, därav min kapning av Camillas  insamling, hehe.  

Hursomhelst, tänkte jag bara tipsa er lite snabbat om vad man kan göra med ramadan kalendern om man som oss har barn som inte uppskattade dadlarna då dem var lite torra och därav lite smaklösa tyvärr. Man kan öppna upp kalendern längst upp lite försiktigt och ta ut kartan och fylla på med småplock av det man vet att barnen gillar. Ovan ser ni barnens nya innehåll. Detta är ett bra sätt att ta tillvara på denna annars genialiska produkt! Dadlarna tänkte jag göra smoothie  till barnen med imorgon inshaa allah. Inga sura miner och inget slöseri :) För konceptet och kalndern  i sig är ju så himla fin och värd pengarna, kände bara att barnen började tappa intresset vilket var tråkigt, men  nuuu så :) Tipsa alla ni känner om detta, jag märker på  instagram att responsen  var stor på detta tips allahummbarik! P.s Ni kan också ha i naturgodis (typ chokladdoppade cashewnötter som någon tipsade om på FB under mitt inlägg).


#1 - S

Tack för ett himla bra tips! Märkte också att barnen tröttnade på kalendern o började öppna varenda lucka för att dadlarna inte föll dem i smaken.

Svar: heheh, du skulle se ohypen som var idag kring lucka nr tre när dem såg att de fanns en till dadel i den. Mina barn älskar annars dadlar men dessa var tyvärr inte goda :( Men nu är de löst :D
rgc.nu

#2 - Anonym

Så bra idé👍👍👍👍

Svar: tack habibah <3
rgc.nu

#3 - Anonym

Jag har donerat. Swishade muslim
Aids nr och märkte det RGC. Klickade den där länken på din blogg.

Svar: Man blir så ivrig när man tävlar i det goda. Jag kan inte se märkningen och de är nog därför ❤️
rgc.nu

#4 - Anonym

Ser att många andra också har donerat. Hon hade ju strax över 1000 från början och nu ligger insamlingen på över 15 000.

Svar: Hon har ju nästan 30k följare på Instagram haha så de kanske är därför :))
rgc.nu

#5 - Narmin

Vart har du köpt den här? Superfin ide😍

Svar: Den finns i vissa matdax, Willys och vissa Ica :)
rgc.nu

#6 - Anonym

man kan ju annars köpa de godare dadlar som barnen älskar och lägga in istället om man inte vill ha godis på varje lucka!<3

#7 - Elisabeth

Lol jag gjorde detta. bytta alla dadlar mot godisar (för jag märkte att lillasyster var missnöjd med dadlarna, efter första dadeln sade hon "choklad" och såg sträng ut innan varje lucköppning) men imorse när jag frågade min 4-åring vad han trodde det var i luckan sade han: en dadel. Tycker du det är bra? frågade jag. Ja, dadlarna var såå goda! svarade han. Hm.... fail! Men han blev såklart glad för godiset också.

Svar: Subhanallah att de kan skilja sig. Jag kände bara uppgivenheten hos barnen och ville liksom att vår islamiska sagostund skulle fortsätta så jag kände för akuta åtgärder hahaha 😂😂
rgc.nu