Ramadan kalender Giveaway
Assalmo aleykom fina ni!
Äntligen har jag fått hem mina fina Ramadan kalender, som jag längtar till Ramadan och att öppna lyckorna med barnen. Jag kommer även pyssla ihop en aktivitetskalender också, men mer om de senare. 
Jag köpte på mig en extra som jag tänkte jag kan tävla ut här på bloggen. 
För att vara med; Like:a bilden och lämna en kommentar om vem du skulle dela denna kalnder med. 
Drar ut en vinnare på fredag 4/5 inshaa'allah, lycka till <3
AVSLUTAD!!
#1 - Imikimi21

Assalamu aleykum:) Skulle dela med mina 2 söner såklart, hade tänkt att köpa till lite grejer och pyssla en egen kanske, men vet inte riktigt hur man gör den :)

#2 - Linn

Wa aleikom salam,

Mina två barn skulle dela på kalendern och få turas om att öppna en lucka 😍

#3 - Syster

Jag skulle dela denna kalender med min man ⚘

#4 - Me

Min dotter♥️

#5 - L

med min familj

#6 - Safad

Jag skulle dela den med min man o mina barn❤️ Lilltjejen skulle bli så glad att få öppna luckorna.

#7 - Amanda

Jag skulle vilja vinna kalendern till min 2,5 åriga dotter. Denna Ramadan blir den första hon ”förstår” och det vore en sån lyx för henne att få en egen kalender!

#8 - Iman

Vad fin! Jag skulle vilja dela den kalendern med min son och min man. Vi försöker introducera Islam på ett roligt och kreativt. Tror kalendern är ett perfekt sätt att göra Ramadan lite begripligt och roligt för ett barn.

#9 - Maria L Q

Assalamu aleyikum!

Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min son! Han är 4 nu och börjar förstå saker och ting sån presenter samt att olika saker görs olika dagar. Han heter även Kareem så därför vill jag så gärna göra fastemånaden så speciell som möjligt för honom. Lycka till allesammans! 🌸

#10 - Binti

Jag skulle vilja dela det med min man eftersom denna ramadan är den andra ramadan vi är tillsammans och skulle vilja ha en sån kalendern har aldrig haft sån tidigare 🖤🦋

#11 - Fatima

Kommer att dela kalendern med mina barn, de kommer att glädjas åt detta mer än mig hahaha

#12 - elma

Jag skulle dela den med min mamma. Det är väldigt sorgligt, tomt och konstigt att vi måste vänja oss vid en ramadan och Bajram utan mormor som inte längre finns bland oss. Hon var den som höll koll på alla tider, samlade ihop släkten och nu får vi försöka bibehålla traditionerna utan henne, men med henne i åtanke och tillsammans med den yngre generationen.

#13 - Jana

Jag måste säga med mina barns pappa som är muslim.Fast på ett annorlunda sätt;För att göra en lång historia någorlunda kort så har vi varit separerade ca 18 mån nu. 35 mil från varandra. Det var svajigt mellan oss och jag valde att flytta närmare min familj med våra tre barn. nu börjar vi komma överens... hittat tillbaka till varandra genom många prövningar,samtal och ny förståelse för varandra.. Han är i en annan stad nu och försöker sälja sin restaurang och sen kommer han till oss:) men under den tiden skulle jag jättegärna vilja vinna kalendern så barnen kan känna sig delaktiga i sin pappas tro även om han inte är med dom dagligen just nu. Men ändå poängtera ramadan,prata om fastan och annat som hör till så de också ser att jag har intresse för det. Deras pappa kommer självklart hit men först i slutet av ramadan om allt går som planerat..De har kontakt via FaceTime nästan dagligen så det skulle bli en kul grej att de öppnar en lucka ”ihop ”med deras pappa via tele varje dag:) så de ändå känner att han är med och att de får prata med honom om det hela . De är små 3,4 och 5 år så det här är det bästa som skulle kunna göras med tanke på situationen nu:) kram till dig! Alltid kul att följa dig:)

#14 - bint M

Med maken och min stora pojk på 2 år in sha Allah, 😍

#15 - Fatma

Ohhh jag skulle dela den med min lilla prinsessa! Har börjat fundera på vilka olika sätt som jag kan introducera ramadan på då hon nu är liten.

#16 - wissal

Jag skulle ge kalendern till mina yngre syskon 5 och 8 år som jag vet ville gärna ha en sån men jag vill helst att jag ska ge dem än sån(som ramadan present) men som 14 åring så har jag väll inte råd att lägg pengar på ramdan kalender.

#17 - Anonym

Salam alykom syster, jag skulle vilja dela den med min 4 åring. Jag har förklarat vad ramadan innebär men jag tror och inshallah att hon förstår mer och mer varför Vi fastar. Hon är jätte nyfiken och frågar mycket därför kommer jag vi ha stor användning för denna kalender när allt blir digitalt, denna kalender är mer synlig Och användbar att visa henne.

#18 - S.

Åå allahuma barek vilken fin ramadan kalender för en extra ramadan känsla. Jag skulle dela denna med min dotter som blir 6 i sommar. Ensamstående och ung mamma som gör allt för att berika våra högtider och skapa kärlek för religionen hos min dotter. Skulle verkligen uppskatta denna kalender.

#19 - Emelie

Om jag hade turen att vinna skulle jag dela denna med min man och son, inshallah.
Superfin blogg du har förresten. Så glad jag hittade den idag. :)

#20 - Zenab

Jag skulle dela den med min son som blir 2 år i sommar inshallah. Han älskar choklad höhö och det blir en rolig tradition att göra varje år.

#21 - Anna

Åh jag vill vinna den och ge till min make som är muslim. Varje år på ramadan när han fastar så försöker jag stötta honom genom att inte äta framför honom och allt själv bli nyttigare och göra bra saker. Vill gärna ge honom en fin present som kanske också kan lära mig mer ❤️

#22 - Anna igen

Och öppna den även med vår son så klart :) pga kalender med luckor

#23 - Ayan

Om jag vinner in shaa Allah så kommer jag dela med min man❤

#24 - aisha

Skulle velat dela den med min son som är tre år gammalr och får uppleva sin första ramadan på ett mer förståeligt sätt där han är mer delaktig.

#25 - Fruhonung

Jag skulle dela den med mina Amira & Twins och BABYBOSSEN