Present : Eid-present till honom
-Inlägget innehåller adlinks-
 
Så nu var det mannens tur! Självklart vill man ju unna mannen i sitt liv, vare sig det är ens pappa, bror, eller husband något fint till Eid. Och eftersom produkter för herrar oftast är dyrare väljer jag inte att utgå från någon budgret utan alla tips leder till flera andra olika alternativ för män. Här kommer lite alternativ som jag tycker passar;
Spontant tänker jag att skor alltid går hem. Skor kan man ju själv luska fram storleken på egen hand. Skulle vara himla kul att matcha sin man med ett par fina adidas tex. Just nu har stadium 25%(fram till inatt) på hela sitt sortiment för medlemmar eller dem som blir medlemmar. Ni hittar massor herrar här!
En klocka är också väldigt kul att få, gärna någon i klassiskt stuk. Älskar att matcha saker med maken och det vi kan matcha har ju vart skor och klockor. Denna fick min make av mig i present förra Eid och även om det inte var något han fakstikt skulle köpa själv så älskade han den, den liksom funkar bra till vardags.  NI hittar olika klockor från DW här!
 
Parfym är alltid kul att få, vem säger nej till något som doftar gott. Hittade massor med rea på lycko, denna har jag faktiskt vart inne i butiken och doftar på, den luktar så gott, ni hittar den här!.Btw finns mkt till skägget som jag tror män skulle uppksattan ni hittar det här!, köpte även skäggbalsam till honom förra eid och det var super likes på det! 
Lycka till tjejer och happy shopping <3