Möte & fotografering
 
Tidigt imorse hade jag ett möte som sedan följdes upp av ett annat möte med caring hearts trion, like the good old days. Vi planerade en massa nytt och gick igenom det vi missat i varandras liv. Sedan bar det av till en intensiv fotografering och lite content skapande i Kungsträdgården. En himla lyckad och kreativ dag och det väntar mycket roligt framöver Inshaa Allah (avslutade dagen på vfun såklart). Är så stolt över oss allahummbarik, och hur vi håller våra värderingar trots det tuffa klimatet på sociala medier och pressen. Vi älskar det vi gör och därför gör vi det 💕

#1 - Anonym

Woow mashAllah så fina ni är 😍😍

MEN Kalles kaviar???? Hur kan man äta det? Det luktar ji HEMSKT 🤣🤣🤣

Svar: Det äääääd sååå gott med ägg på mackan ju! Lukten lär man sig leva med hahahha
rgc.nu

#2 - Anonym

Salamu alaykum. Jag har läst din blogg i flera år men aldrig kommenterat i princip (skämskudde jag vet) men ville bara säga nu att jag tycker din blogg blivit så mycket bättre. Alltså sjukt mycket bättre. En bra blandning av allt helt enkelt. Särskilt klädinläggen med abaya och kimonos är extra uppskattade. BarakAllahu feeki, må Allah öka dig i gott ♡.

Svar: Walekom assalam habibah. Du ska bara veta hur mkt din kommentar betydde för mig just denna kväll. Må allah ära dig <3 och ameen ajma3een till oss alla!
rgc.nu

#3 - S

Undrar om du kan ge lite resetips såhär inför sommaren? Snygga väskor för familjens pass mm? Vilken powerbank rekommenderar du för en familj som ska ut på lång resa?

Svar: Nämen oj vilket roligt inläggsförslag, jag ska se vad jag kan få ihop! <3
rgc.nu

#4 - Anonym

Mysigt ställe, vart är detta?

Svar: Ile roi heter det :)
rgc.nu

#5 - emelie mrs_maea

världens bästa blogg jag lovar! MashaAllah mashaAllah <3<3<3<3

Svar: Du e sååå fin hjärtat <333
rgc.nu