Läxor på en lördag
Man vet att det är allvar när man sitter i ett bibliotek på en lördag och vädret är helt underbart ute. Detta delmoment jag har nu har jag verkligen NOLL koll på så jag bara kör och kommer nog skämma ut mig på redovisningen på tisdag men sååå får det vara då!! Min hjärna har verkligen går på sommarlov och det är ju inte helt bra när jag har tre tentor kvar att skriva .. alltså tre!!!wallah jag fick ont i magen av att skriva det. Men men, när jag är klar här ska vi till svärmor och sen ut till parken med barnen, det blir nog kul med kusinträff, även om jag kommer svettas ihjäl. Jag blir som en Edward Collin i twilight på sommaren, jag gömmer mig helst så fort solen är framme och lever gärna loppan på kvällen istället 😂 #endagångennifårentwilightreferns 

- gömde mig längst in i bibblan för att kunna få i mig vätska .. aka kaffe ... 😂
#1 - Anonym

Heheh jag söker mig helst till skuggan om somrarna jag med, men mest för att jag har känslig hy och blir bara röööd.
Du verkar mest ha abayor och kimonos som inte är av naturmaterial, det svettas man ju i ännu mer (och tyvärr luktar det inte gott). Tipps är att hitta något i bomull, linne eller andra naturmaterial.
Puss

Svar: Allhamdulillah än så länge luktar jag inte illa hehe, jag menar ju inte att jag svettas ihjäl bokstavligt talat men VARMT blir det hehe:D (vet att du inte menar något illa hahah men lät bara så roligt). Jag försöker hitta pösiga bomullsklänningar men de är svårt ;/ tager tacksamt emot tips.
rgc.nu

#2 - Mirjeta

assalamu alaykom syster, först vill jag prisa dig för ditt glädjande humör under livets turer, mashallah. Det skiner en sådan strålande humör om dig att jag vet och är hundra på att sitta med dig hade varit rena drömmen haha mashallah. Men det jag egentligen ville fråga och som jag går runt o funderar på är barnuppfostran i islam. Jag lägger ned mycket tid på planering o hur jag kan gå tillväga för att introducera islam o arabiskan för mina barn så tidigast som möjligt, men märker att de är ointresserade på det jag säger haha. Har du några tips? Förstår barn i tidig ålder så pass för jag upplever motsatsen men jag försöker ändå tala arabiska( koran språk) så gott jag kan, även om det är några ord, eftersom det inte är mitt språk, men har du eller hade du inte kunnat göra ett i lägg om det? Jag hade önskat att höra andra mammor o hur de gjort...annars önskar jag dig en fortsätt härlig ramadan må Allah belöna dig o underlätta för dig i allting. Mashallah att du orkar med allt på en o samma gång...har också gått in i ”sommarlov” haha ❤️❤️❤️❤️

Svar: Åh du är sååå himla fin hjärtat!! Tror verkligen detsamma med dig älskade!! Inshaa Allah ska jag försöka skriva ner några inlägg i ämnet, tills dess får gärna alla andra systrar svara med tips här i kommentarsfältet, kanske kan sammanställa allas svar då?
rgc.nu

#3 - imz

well girl i feel you