lammsoppa
Ännu ett försök att laga Camillas harira soppa slutade med en dunder god sopppa som ..inte.. var.. harira? hahaha. Det är helt enkelt för mkt prestationsångest för mig att klara av att laga den, så camilla måste helt enkelt bjuda mig på den istället! 
 
Hur som helst så knåpade jag ihop denna soppa som blev SÅ god (allahummabarik). Den är gjord på samma sätt som bulgursoppan (recept här!), men istället för bulgur la jag i vermicelli och små lammköttbitar som jag hade kokat i någon timme separat innan. lät allt stå och puttra i ca 30-40 min på låg värme. Sen är det bara att äta och njuta. 
 
Maken knåpade ihop smördegspiråger med köttfärs/ost fyllning, så enkelt och så gott till soppan! Han använde en biryana kryddblandning som vi hade hemma, annars kan man ju krydda köttfärsen med lite vad man vill. 
Säg till om ni provar soppan tjejer, och jag hoppas allas fasta går super! <3
#1 - Angi

😂 alltså jag älskar ditt sätt att skriva på.

Svar: Hahaha tar de som en komplimang.. kanske? Hahah ☺️☺️😂😂 mem tredje gånge gillt med soppan eller vad tror du?
rgc.nu

#2 - Angi

Jaaa såklart, det var en dunder komplimang ☺️ kanske lät skumt uttryckt, men jag menade bara att man blir glad av att läsa din blogg. Den känns välkomnande och trevlig. Brukar alltid skratta när du delar med dig av roliga ögonblick, och samtidigt kan du ta upp allvarliga/seriösa ämnen som känns äkta och genuina. 💗

Svar: Åh fina duuu hahah!! Du vet ibland blir man sådär ''skrattar folk med mig eller åt mig'' HAHAH. Må allah ära dig för dina fina ord älskade syster och göra denna månad ett hav av välsignelser för dig och alla du älskar <3
rgc.nu