Eid gift tips for the kids
Älskade systrar!!!! Må Allah ära er för era duaan, jag fick VG som är högsta betyget på vfu:n allahummabarik! Känns såååå skönt!! 
Hur som haver, idag tänkte jag påbörja en av mååånga inlägg om eid-present tips för de små. Tycker dessa presenter är roligast att pyssla med ✨ Var inne på TIGER mellan all tenta plugg och hade som mål att hitta något litet i spel och pysselkategorin till selin och min brorsdotter. Hittade så mkt grejer att jag inte längre kunde samla tankarna och fokusera på vad jag egentligen verkligen behövde 😂. 
Det blev iaf varsitt mini bowlingsett i trä med roliga design, memory spel och pärlor. Kommer köpa en fin väska att ha i detta i plus klänningarna jag köpt till tjejerna och sen lite gottis med. Så fint att sen klä in allt i cilofanpapper.
#1 - D

Grattis! Klarade själv ett delmoment idag som jag var säker på att jag misslyckats på. Så härligt att få bra nyheter!! Vi hejar på dig R :)

Svar: Åh stort grattis till dig med fina!!! ❤️❤️❤️jag hejar på er alla också!
rgc.nu

#2 - Anonym

Hej! En fråga bara heh har du köpt grisleksak till bayram för dina barn? 😉😂 i så fall varför?

Svar: HAHAHHA JA DÖR! Jag såg inte på figuren som en gris HAHAHAHA bada nu när du nämde det. Set är 5 st bowling käglor i olika motiv.
rgc.nu

#3 - Anonym

😂😂😂du såg gubben i klädslen haha

Svar: HAHAH precis jag såg en rooosa gubbe i coola kläder wallah!! inget annat hahahahaha
rgc.nu

#4 - Anonym

Haha herregud, är det haram att leka med en gris leksak?

Svar: Hahaha detta är för roligt alltså, neej tror inte de var det systern menade bara ville veta hur jag tänkte kring saken. Grisen är ju ett djur från Allah såå..
rgc.nu

#5 - D

haha visst att ngn skulle kommentera just grisen :), visstr jag själv köper ju heller inte helst leksaker med grisar eller så men det kan ju förekomma om man köper i ett paket, och vi har ju bongårdens ljudböcker med grisen på bild och så...så jag förstår inte att det ska vara skadligt? vi äter ju inte den :)))barnen e smartare än vad man tror. och vi lever i ett land där det finns grisar och äts grisar så det är svårt att undvika. Men barnen snappar upp snabbt att de äter inte gris så jag känner ingen oro över grisleksaker! och visst finns det grisar i mitt hemland, joo då! t o m butiker på turistorter i muslimska länder säljer griskött för turister och ambasadjobbare ....

Svar: hahahah jag tror systern säkert undrade vad jag hade för pedagogiskt tänk kring detta och jaa jag tänkte inte, jag köpte grisen i säcken HAHAHA. Nej men som du säger, gris finns överallt oc barnen är trygga i deras relation till detta djur såå :)
rgc.nu