Blommor & ångest
 
Goood kväll mina fina! 
Hur mår ni denna kväll? Själv sitter jag och doftar på mina fina blommor som jag fick av Mimo idag, sååå himla fina. Men jag sitter inte bara och sniffar på blommorna, nej, jag sitter och försöker bli klok på min uppgift inför imorgon - alltså jag orkar inte .... vill inte ... 
Sen har jag sååå mkt ångest denna kväll. Ni vet när man är sönder stressad över en tenta och barnen samarbetar NOLL KOMMA NOLL trots att jag köpt frukt och bär till fika, badat dem i en timme och lekt ihjäl mig?! Ändå var det gråt och skriiiik vid nattning och det tog 1,5 timme att natt dem. Och nu sitter jag här med världens ångest över att sov stunden blev så negativt. Jag hatar sånna här kvällar.. vill liksom inte vara stressad och arg vid nattning. 
#1 - Fruhonung

Allahuma barek på oss ♥️♥️♥️😘

Svar: ameen hbaibah <3
rgc.nu

#2 - Angi

Sååå många gånger jag känt den känslan 😢 framförallt när barnen var yngre och de verkligen inte ”vill samarbeta” som du skrev. Men det kommer en tid då de blir lite äldre, och du är lite mindre stressad, där du kommer att kunna ”ta igen” dessa stunder och allt fungerar smidigare - och även om de faktiskt inte brukar komma ihåg de negativa stunderna ändå (utan det är endast en själv som mamma som ältar sådant 😂), så kommer allt att kännas bättre ❤️❤️❤️ Biidhnillaah

Svar: Inshah allah jag längtar verkligen till dem stunderna, nu känns det bara som om jag sjunker i allt kaos <3
rgc.nu

#3 - Camilla

Du är bästa mamman ❤️

Svar: du är fina <3
rgc.nu

#4 - umm lilo

Wow så stark du är 😱jag har ett barn och plugget känns plåga men du orkar :) vilken inspiration allahomma baarik

Svar: Alltså jag orkar inte.. det är mängda dagar jag bara känner för att lägga mig i fosterställning och vill gråta.. MEN jag vägrar ge mig!!
rgc.nu

#5 - Anonym

Du är så stark. En riktig inspiration . Jag har ej barn än men in sha Allah om jag får kmr du vara enstor inspiration för mig!

Svar: Känner mig som en hög av lera just nu så jag tackar innerligt för upplyftet <33
rgc.nu

#6 - Iman

Alla föräldrar har sånna dagar, det är inget barnen kommer ihåg. En droppe i havet bara. Kämpa på, fina stunder väntar :)

Svar: Inshaa Allah pch önskar underbara tider för dig med <33
rgc.nu