Ramadankalender update
 
Salam mina fina! 
För det första är jag lite ledsen över att se att ingen donerat i Camillas insamling ÄNNU, men jag har sabereller jag försöker, välgörenhet är något jag brinner för och det var för länge sen nu sen vi hade något här på bloggen, därav min kapning av Camillas insamling, hehe. 

Hursomhelst, tänkte jag bara tipsa er lite snabbat om vad man kan göra med ramadan kalendern om man som oss har barn som inte uppskattade dadlarna då dem var lite torra och smaklösa tyvärr. Man kan öppna upp kalendern längst upp lite försiktigt och ta ut kartan och fylla på med småplock av det man vet att barnen gillar. Ovan ser ni barnens nya innehåll. Detta är ett bra sätt att ta tillvara på denna annars genialiska produkt! Dadlarna tänkte jag göra smoothie till barnen med imorgon inshaa allah. Inga sura miner och inget slöseri :) För konceptet och kalndern i sig är ju så himla fin och värd pengarna, kände bara att barnen började tappa intresset vilket var tråkigt, men nuuu så :) Tipsa alla ni känner om detta, jag märker på instagram att responsen var stor på detta tips allahummbarik! P.s Ni kan också ha i naturgodis (typ chokladdoppade cashewnötter som någon tipsade om på FB under mitt inlägg).

Tävla i det goda
-Klicka på bilden för att komma till insamlingen- 
 
Nu är min fina Camii med och tävlar i välgörenhet. Tillsammans med Muslim Aid ska 10 svenska profiler hålla insamlingar där var och en har valt ett valfritt ändamål där insamlingspengarna ska gå. Målet är att nå 100 000kr per person fram till den 17:de juni, och huuuur bra är det inte att detta började precis nu under Ramadan tjejer? Vad sägs om att fördela månadens allmosa till detta? Camilla har valt att pengarna ska gå till sjukvårdsprojekt i Somalia, vilket ändamål, tänk att vara med och rädd liv!!Koooom igen nu tjejer, märk er batalning RGC så går jag senare in och räknar hur mycket vi samlat ihop tillsammans <3 ALLTSÅ JAG ÄR SÅ TAGGAD!!! BISMIALLAH
Ramadan day 2
-Måste tömma vasen jag vet hahaha..-
 
Gårdagen bjöd på en repris; jag somnade under kvällsfikat medan jag skulle uppdatera bloggen, alltså tröttheten är från en annan planet just nu 😅. Hur går fastan? Det märks att ni fastar för de är knäpptyst härinne 😂
Till iftar åt vi enkel plock igen då vi hade fått leverans på soppa och turkisk sarma/vinbladsdolma från svärmor. Var sugen på köttbullar så stekte några plus sallad på det - gott och enkelt. Jag har frågat maken om han inte vill ha matigare måltider men han känner att han kanppt orkar få i sig med än soppa just nu så vi kör såhär tills han känner annat. Vad äter ni?Skönt att slippa slänga mat också, det är nämligen bland det mest ångest framkallande jag vet! 
Förresten, ser ni förresten min tjusiga tavla? Den har en av mina elever gjort åt mig - så himla fin!! Hon är så duktig allahummbarik, in och stötta hennes kreativitet här!