What's for lunch
Bland matkassarna fanns en ny rätt jag hade klickat hem som jag varit sugen på i evigheter, nämligen pyttipanna, fast gjort på quorn.Jag hittade en ovo-vegitarisk (innehåller äggvita) variant som var sååå god som man antingen kan steka några min i pannan eller i micro - perfekt för matlåda känner jag! Någon som testat denna? Förresten, är det bara jag som äkskar pyttipanna med ägg och (det självklara) rödbetor? Någon som äter detta på ett annat sätt? 
 
Glöm inte bort att som nya kunder hos mat.se får ni 175kr rabatt på hela ert köp när ni handlar för minst 700kr. Ni anger rabattkoden MAT2018, så tänker du storhandla så gör det här!:) 
 
#1 - Anonym

Vad heter den? :)

Svar: Quorn pytt :D Så heter den :)
Mrs.Coskun

#2 - Umm Lilo

Så gott! Jag brukade laga denna rätt oftast, enkelt och snabb. Men min ägg blir inte så perfekt som din allahomma baarik ^^

Svar: hahah åh tänkte inte ens på att ägget såg bra ut, tack fina du! nja men visst är det enkelt och såå gott!!
Mrs.Coskun

#3 - Frugan E

Pyttipanna är ju sååå gott! Var längesedan jag åt det.. Brukade alltid äta med ägg och rödbetor.
Hos oss blev det kanonstark couscous med kikärter och russin här till lunch, grannen hade gjort klart taket på sitt husbygge så då vart det festmat till oss grannar :D

Svar: Ahhh sååå gott! Äkte tunisisk couscous !! <3
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

åhh hur länge gäller rabattkoden??

Svar: Några veckor framöver, bara komma in här och kika på inläggen, det kommer framgå när kampanjen upphär här på bloggen :)
Mrs.Coskun