Thank God it’s Friday
Freeeeedag!! Vår favorit dag i veckan!! Ikväll väntar fredagsmys med barnen inshaa Allah men innan dess måste jag skriva vidare på min tenta 😫. Jag tycker inte det går så bra, känner mig rätt så ringrostig men om jag åtminstone bara behöve kompletera så är jag dessvärre nöjd. Hade höga ambitioner för denna tenta då jag presterat så bra på alla lektioner och redovisningen, men i och med att två av tre barn är super sjuka och mammiga dessutom så känns är koncentrationen på semester! 

Snart börjar min VFU och det är jag också nevöers för. Jag ber till gud att slippa omtentor och rester och bara klara allt denna termin! 

Vet ni vad som också börjar snart? RAMADAN!! Nu är de officiellt 2 månader kvar, och jag har ju redan börjat peppa er med present tips, snart kommer ett inlägg om dekoration och sen aktiviter för barnen. Kommer fixa lite DIY hemma och så inshaa Allah. Är ni lika taggade som jag inför denna månad? Jag vet inte hur det kommer bli med fastandet för min del pga amningen, vi får helt enkelt se då inshaaallah. 

(null)

#1 - emelie mrs_maea

Åhhh Va kul!! Var har du köpt bokstäverna till RAMADAN måste köpa såna och måla med min dotter inshaAllah!

Svar: Dem kommer från panduro hjärtat ❤️
Mrs.Coskun

#2 - Umm A

Får barnen färglägga bokstäverna eller har du dem enbart som dekoration? Kul med inblick på hur andra gör 😍

Svar: Dessa kommer jag färglägg själv för dekoration, men ska köpa små till deras rum som dem ska få dekorera själva ❤️
Mrs.Coskun

#3 - Fatimah

Oj oj oj Ramadan känns såååå långt bort i år! Dels för att det fortfarande är istid och jag är van att Ramadan infaller under värsta tropiska värmeveckorna (ALLTID, oavsett när på sommaren/hösten 😅), och dels för att jag förra Ramadan var höggravid medan jag nu har en stor bebis att se efter och livet är ofattbart annorlunda. Men nog blir det en spännande Ramadan i år! Jag lär inte fasta då jag både ammar och har ett farligt lågt blodtryck när jag mår som bäst, men jag ser så mycket fram emot Ramadan och dess andliga aspekter!

Svar: Jaa alltså det är ju inte alls kul att det typ är april snart och iskallt ute:/ men inshaa Allah vi får en sval ramadan åtminstone ❤️
Mrs.Coskun