Sen bloggning
Egentligen har jag en himla masssa vettiga inlägg att skriva men av någon konstig anledning sitter jag bara och sparar på dem. Jag loggar mest in här för att önska er en trevlig kväll fina läsare. Om jag ska vara ärlig tycker jag att designen har blivit sååå snygg att jag bara vill fylla bloggen med en massa inlägg 😂😂 håller ni inte med? Det är små detaljer kvar men annars är den good to go! 
Nu ska jag frisätta läsa lite ur litteraturen så jag kan bevara en till fråga någon gång snart. 
Godnatt på er! Och glöm inte hjärteklicka om ni gillar’t 💕

(null)#1 - Anonym

Jag kom och tänka på ett ämne som kanske skulle vara intressant allt lyfta på bloggen eller i podden. Och det handlar om att hjälpa sina föräldrar/ familjer ekonomiskt. När man bor hemma är det mycket enklare. Men när man själv gifter sig och flyttar ut undrar jag hur folk har gjort det för att få sin egna ekonomi att få runt samtidigt som man hjälper föräldrarna ekonomiskt. Eller om man ens fortsätter att hjälpa till när man flyttar ut.

Jag minns att jag läste en artikel för ett tag sen att barn med utrikesfödda föräldrar oroar sig väldig mycket över sina föräldrars ekonomi och pension.
Vad har du för reflektioner kring detta?

Svar: Ett väldigt intressant ämnen men tyvärr inget ämne jag har erfarenhet i, därför blir det svårt att prata om det. Tycker dessutom det blir känsligt att diskutera familjens ekonomi då den inte är min egen.

Men ni får gärna diskutera detta i kommentarsfältet, skriv och tipsa om hur ni gör, ni är ju trots allt anonyma så kör på tycker jag ❤️
Mrs.Coskun