Red & blue
 Hämtade ut min nya väska från Mario valentino. Vad tycker ni om looken? Hjärteklicka om ni gillar 💕

Gårdagens outfit när jag gick ut en sväng för att hämta paket och lite andra grejer. Denna är från boohoo, liksom alla mina senare köp vad gäller klänningar och kimono. Denna är jag nöjd med och det fin kvalit. Dock så sakandes skärpet som hör till vilket är tråkigt. Men det är lite så med boohoo, du får vad du betalar för. Men tycker att det mesta är i H&M kvalite men för halva priset, om jag ska vara ärlig. Upplever dock strorlekarna lite små, så mina klänningar är i Uk size 12 som motsvarar 38-40, och ja ni ser ju, det ser knappast ut som strl 40? 

Detta inlägg är i sponsrat, bara min ärliga åsikt  kring min shoppingupplevelse. Ni får gärna säga vad ni själva tycker om ni shoppat därifrån? Jag har fått sååå många DM och frågor senaste tiden, därför kände jag att ett inlägg var i sin ordning. 

#1 - Anonym

Boohoo är tamam!! Däremot strular det med leveransen ofta för mig så har undvikit det men efter jag sett all fina kläder därifrån fr din blogg så tror jag jg ger in ändå allahumma barek😍😍😍

Svar: Subhanallah va tråkigt!! Hoppas det går bättre för dig nu ❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - Fatimah

Supersnygg klänning Mashallah! Jag är inte supernöjd med kvalitén på det jag har beställt från Boohoo men vissa enstaka plagg som har varit mer påkostade har varit av bättre kvalité.

Svar: Jaa de blir ju så, man får verkligen det man betar för, känns som att om man betalar mindre än 200kr då får man kaos kvalite, känner du samma?
Mrs.Coskun

#3 - Anonym

Ohhhlala love the bag! Så fin. Ma sha Allah

Svar: Tack fina du!!
Mrs.Coskun

#4 - Anonym

Om du tar storlek 12 uk beställer du 14 uk från boohoo då?

Svar: Nej jag har inte strl 12 Uk vanligtvis bara mär jag beställer därifrån. Har strl XS/S därför beställer jag större :) för 12 motsvarar 38-40 och ät ändå ganska litet hehe och vill ja lite större passform ner till och längd
Mrs.Coskun

#5 - imz

Big spring trend spottet hörni, the white mini bag! Se och lär från proffset! Älskar denna look!