Prokrastinering
Känner ni igen den termen? Det var en synonym till mitt namn en gång i tiden. Att skjuta upp saker till sista sekund, att sitta där kvällen innan och skriva hemtentan eller grupparbetet till 04 på morgonen. Känner ni igen er? Jag minns att jag till och med kunde skjuta upp och plugga till salstentor 2-3 dagar innan. Om jag numera inte börjar pluggar 1 mån innan (typ samtidigt som kursen börjar) så hinner jag inte ens börja plugga för att inte tala om att ens lära mig något innan der är försent och jag liksom spanar in omtenta tillfället istället. Så litet tips på hur man kommer ur denna onda spiral då ; SKAFFA TRE BARN... HAHA. Nej men på riktigt då, skaffa en almanacka och planera din tid. Lägg upp alla moment som delmål, och beta av en i taget. Ha datum för när du ska bli klar med alla delar så kan du lättare få en överblick på allt som behöver göras utan att få panik. Hitta olika ställen att plugga på, bibilotek, universitet och cafeer - var inte hemma om du är en person som kommer göra allt annat än att plugga. 
 
jaja, slut på tips från coachen! Kram på er haha <3 vad tycker ni om designen? INTE headerbilden, den ska bytas, men upplägget? Hjärteklicka om ni gillar! 
 
(null)
 
Lilla Adomie i bönerummet idag. Jag brukar ha med mig mamma till skolan som är med Adam medan jag har lektion, men idag var jag ensam med honom. Vi hade iochförsig grupparbete men det gick bra ❤️. En så fin syster erbjöd sig hålla honom medan jag bad i bönerummet, men det gick bra att ha honom bredvid. Så himla fin gemenskap ett sånt rum bjuder in till 💕
#1 - Anonym

Machallah 💕