Nya poddavsnitt in the making
(null)
 
Spelar in ett poddavsnitt i skrivande stund (amningspaus 😅) och vi Ă€r sĂ„ himla taggade!! Kan ni inte dela med er av frĂ„gor vi kan besvara och Ă€mnen vi kan ta upp? SĂ„ mycket lĂ€ttare nĂ€r vi vet vad ni vill lyssna pĂ„. Det börjar förövrigt bli riktigt inne med poddar, bara 2018 har sĂ„ mĂ„nga nya kommit, sĂ„ himla sjukt att vĂ„rt första avsnitt kom ut november 2016, kul att vara bland dem första.. höhö eller aa ni förstĂ„r ;) Förresten, dĂ€r i backgrunden ser ni ett paket som innehĂ„ller min nya klocka, den Ă€r sĂ„ himla fin! Ska försöka fota det i dagarna. 
 
Utöver det mÄste jag plugga pÄ min redovisning och sÄ har jag en massa Àrenden att göra!
Vi hörs senare idag. Glöm inte hjĂ€rteklicka om ni Ă€r lika taggade som vi pĂ„ detta!  💕
#1 - Anonym

Älskar podden! Hade gĂ€rna önskat 2 avsnitt per vecka men förstĂ„r att ni har fullt upp.
Jag skulle vilja höra era synpunkter pÄ Àktenskap. Jag Àr sjÀlv ogift men Àr alltid intresserad av att höra hur det funkar i andra mÀnniskors hem nÀr det kommer till sysslor, ekonomin och diverse saker...förstÄr att det kan vara ett kÀnsligt Àmne att prata om sitt Àktenskap men ni kan kanske kan ta upp allmÀnna synpunkter o Äsikter?

#2 - D

Lite random men vad sjukt det som hÀnde med fashionwithfaith!! Vissa mÀnniskor, alltsÄ. Var det den hÀndelsen som inspirerade till ditt senaste blogginlÀgg om slöjan?

Svar: Jaa sÄklart, jag har ju gÄtt runt och burit pÄ dessa tankar och bara en sÄn grej att det Ànnu en gÄng hÀnder nÄgon nÀra mig, dÄ rann bÀgaren över för mig. Men detta inlÀgg handlar ju om min erfarenhet.
Mrs.Coskun

#3 - .

Yeeey, podden Ă€r grym Allahumma barik 😍 HĂ„ller med anonym om att höra om Ă€ktenskap. :)
Ska bli sĂ„ kul att se Mockberg klockan 😊