Mornings at the Coskun’s
Godmorgon på er! Ja, ännu är det morgon för mig då jag inte druckit upp dagens första kaffe ännu. En ny kurs började redan igår, så jag har mycket plugg inför fredagens seminarium. Måste dock svara på lite Mail och DM:s först och göra klart några sammarbeten som ska upp på bloggen först. 

Men innan allt detta måste jag städa, såhär ser det nämligen ut varje morgon efter lämning (förutom dem morgnar jag går till skolan då städar jag innan jag går ut 😅). Kul med ett trasigt bord, kläder överallt och mina barn som 5 av 10 gånger inte dukar av efter sig! Någon mer som har det såhär?
  (null)

#1 - Anonym

Yup!!! Varje morgon vaknar jag t kaos och hinner typ ingenting 😩🙌🏿 allhamdulillah ala kulli hal but u deffo aint Alone sista !!!! Skönt att man nt e ensam hahaha

Svar: Hahah eller hur, skönt att veta att kaos finns hos alla ❤️❤️
Mrs.Coskun

#2 - A

Hög igenkänningsfaktor på detta inlägg! Känns som om jag lever i ett konstant kaos och då är jag föräldraledig med två på heltid för tillfällt. Men nu får det faktiskt vara såhär för jag prioriterar att gå till öppna förskolan eller andra aktiviteter med barnen framför städ. Försöker röja lite på kvällarna för det finns inget värre än att vakna till ett kaos enligt mig men det är inte alltid det sker heller.Svar: Det gör du rätt i, man ska strunta i städningen och vara med barnen wallah för de blir ÄNDÅ stökigt en halvtimme senare, vet inte vf jag har en sån städamani bara
Mrs.Coskun

#3 - Frugan E Olivbonde in training

Japp, i stort sett alltid kaos här. Men, jag ska inte skylla på barnen, hehe.. :P

Svar: Looove it!!
Mrs.Coskun

#4 - Fatma

Hej Rihab hur har bordet gått sönder? Var det dålig kvalite eller? Funderar nämligen på att köpa en likadan 😅😬

Svar: Hahha nej det var det inte, den har bara varit med om MYCKET haha under två åt, mkt bankande, kastande och allt möjligt - marmor är ömtåligt, och man måste ta hand om det.

Så vi ska köpa ett nytt och försöka vara rädd om det!
Mrs.Coskun