Godmorgon tisdag
(null)
 
Godmorgon på er kära vänner!
Till att börja med vill jag bara tacka för responsen på förra inlägget, att det var så många som tog sig tid att berätta sina tankar - så himla kul!! Vi kommer prata lite mer om detta i podden, mat är alltid ett himla intressant ämne, eller vad säger ni? 
Apropå mat, hur äter ni era mackor med pålägg? Uppstaplade övert osten eller kalkonen ? Eller staplar ni text ägg,gurka eller tomat och sen täcker över med kalkon eller ost? Så gör jag! Sarah tycker jag är helkonstig! 
 
Hur som helst vänner, ledsen för så dålig uppdatering fina ni, jag har haft ett par riktigt tuffa dagar. Har dock vart aktiv på Instagram, de är så mkt lättare att känns lusten att lägga upp någon bild här och där på instastory än att komma in här och skriva inlägg när man mår dåligt. Men ska försöka tänka positiv och get back on track! 
 
Trevlig tisdag hörni! Kommer ett recept upp senare idag inshaa Allah 💕 och en massa härligiheter under veckan.. maaaat maaat mat, de är livet 😂
 
#1 - H.I

Är det bara jag som inte klarar av smaken av gurka/tomat när det äts tillsammans med ägg/kött/tonfisk? Eftersmaken i munnen får mig att vilja hoppa från 12e våningen!!! Ugghhh haha. Smakar umami/järn för mig.
Så när jag äter ser jag till att äta klart antigen köttet eller salladen innan den andra, aldrig i kombination!

Svar: Hahah ja dör nu nät jag tänker efter så smakar gurka skumt med en viss blandning 😂😂
Mrs.Coskun

#2 - Syster

Hmm aldrig kört den kombon på macka. Men brukar ha på avocado, ägg, tomat mmm... så fräscht o gott. ^^

#3 - S.

Allt på osten såklart ;)!!

ALLTSÅ TJEJER!!! Vad händer med er podd seriöst? Är de ett avsnitt per år eller? Jag menar inget illa jag väntar bara desperat här, en härlig podd med hög igenkännande faktor men som släppt ett avsnitt per år typ ? 😂😂❤️Jallaaaaa

Svar: HAHAH ja dör. nej jag lovar det kommer snart !!! inshah allah.
Mrs.Coskun